Ο σοβαρός τραυματισμός του Μπουμσόνγκ σε συνδυασμό με την αποχώρηση Καντέ για το Κόπα Αφρικα έφερε προωθήσεις νεαρών αμυντικών από τη β' ομάδα του Παναθηναϊκού στην πρώτη.

Συγκεκριμένα, οι στόπερ της Κ-20 του Παναθηναϊκού, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και Μαρσέλο Κάσας κλήθηκαν από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για να συμμετέχουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Ο πρώτος, ο οποίος, μάλιστα, είναι αρχηγός της ομάδας νέων του «τριφυλλιού», είναι 18 ετών και έχει ύψος 1,86μ., ενώ ο δεύτερος κατάγεται από την Ουρουγουάη, είναι 20 χρονών, έχει ύψος 1,87μ. και ανήκει στους «πράσινους» την τελευταία διετία.

Οι δυο ποδοσφαιριστές, λοιπόν, θα προπονούνται τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα υπό τις οδηγίες του Φερέιρα και δεν αποκλείεται να πάρουν «χρίσμα» και σε αποστολές του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που οι «πράσινοι» έχουν ξεμείνει με δυο στόπερ και δη τους Γιόσου Σαριέγκι και Ματίας Μπίαρσμιρ με τον δεύτερο, μάλιστα, να μην υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Πηγή: Sentragoal.gr