Facebook Pixel Οι δυσκολίες στην υπόθεση Σηφάκη
| 2012-01-06 14:21:00

Οι δυσκολίες στην υπόθεση Σηφάκη

Οι δυσκολίες στην υπόθεση Σηφάκη

Τα χρήματα που φαίνεται να αξιώνει ο διεθνής τερματοφύλακας για νέο συμβόλαιο με οποιαδήποτε ομάδα αποτελούν τροχοπέδι για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο Μιχάλης Σηφάκης βλέπει το όνομά του να κοσμεί τις τελευταίες μέρες τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων τα οποία τον θέλουν να είναι ο νούμερο ένα στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του τερματοφύλακα. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι όμως η πρώτη φορά που φαίνεται να έχει βάση αφού το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και εδώ και λίγες μέρες μπορεί βάσει νόμου να συζητά με άλλες ομάδες.

Ο Σηφάκης θα μιλήσει με τον ΑΡΗ στο τέλος του μήνα όταν θα έρθει στη Θεσσαλονίκη αν και οι πιθανότητες να συνεχίσει να φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα είναι ελάχιστες. Ο λόγος έχει να κάνει με το οικονομικό αφού οι κίτρινοι, με τα σημερινά δεδομένα, δεν μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του που αν πιστέψουμε τα νούμερα που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες φθάνουν το μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ υπάρχουν προς τον Σηφάκη και οφειλές από την περσινή χρονιά συν τα φετινά χρήματα που έχει λαμβάνειν.

Το ιδανικό σενάριο για τον ΑΡΗ θα ήταν εφόσον δεν μπορεί να κρατήσει τον κρητικό τερματοφύλακα, να τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα ώστε έστω και στο φινάλε να αποκομίσει κάποιο χρηματικό όφελος και είναι ένα ενδεχόμενο που θα συζητηθεί με τον ατζέντη του παίκτη αφού αν είναι να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να λάβει χώρα μέσα στον μήνα.

Το θέμα το χειρίζεται αποκλειστικά ο ατζέντης του αφού ο 27χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του από την εγχείριση στο αριστερό του γόνατο και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να μείνει προσηλωμένος σε αυτό ώστε να επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα δυνατός για να διεκδικήσει την παρουσία του στην αποστολή της Εθνικής για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Από Δευτέρα ο Σηφάκης θα βρεθεί και πάλι στο Βέλγιο για να επισκεφτεί για τελευταία φορά τον γιατρό που τον χειρούργησε και να ακολουθήσει για δυο εβδομάδες το ειδικό πρόγραμμα που εκτός απροόπτου θα περιλαμβάνει και τρέξιμο. Στο Βέλγιο θα καθοριστεί επακριβώς και η ημερομηνία της επιστροφής του.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags