Facebook Pixel Τα παθήματα του Σωκράτη, μαθήματα στον Βαγγέλη...
| 2012-01-10 15:30:00

Τα παθήματα του Σωκράτη, μαθήματα στον Βαγγέλη...

Τα παθήματα του Σωκράτη, μαθήματα στον Βαγγέλη...

Ειδικός συνεργάτης, που πιθανότατα έχει γνώση ...στενογραφίας, συνοδεύει τον Μαρινάκη στις επισκέψεις στου Ρέντη. Για αυτό ό,τι πει στους ποδοσφαιριστές, κυκλοφορεί μετά σε δελτίο Τύπου.

Μία, αν μη τι άλλο, πρωτότυπη ιδέα του προέδρου του Ολυμπιακού να βγάζει σε δελτίο Τύπου όσα λέει στους "ερυθρόλευκους" στα αποδυτήρια. Αφού πρώτα, βέβαια, έχει γίνει η σχετική προεργασία, προκειμένου να κοπούν τα όποια ...γαλλικά έχουν ακουστεί.

Ο Μαρινάκης, βλέπετε, δεν θέλει να πάθει όσα συνέβαιναν την εποχή του Κόκκαλη. Που τη μία μέρα πήγαινε στου Ρέντη ο πρώην πρόεδρος και ιδιοκτήτης και μιλούσε στους παίκτες και την επόμενη έβλεπε τα πρωτοσέλιδα και τραβούσε τα μαλλιά του. Έτσι όπως τα είχαν μεταφέρει σε φίλους τους δημοσιογράφους οι "ερυθρόλευκοι".

Για αυτό και ακολουθεί την πρωτοποριακή λογική να βγάζει σε δελτίο Τύπου όσα τους λέει, καθώς έχει μαζί του στα αποδυτήρια έναν δικό του άνθρωπο για να κρατάει σημειώσεις. Όπως οι κάποιοι Ρωμαίοι αυτοκράτορες, που είχαν μαζί τους όπου πήγαιναν τους βιογράφους τους, προκειμένου να τα καταγράφουν όλα έτσι όπως ακριβώς συνέβαιναν. Ρετουσάροντας, βέβαια, λίγο τα γεγονότα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags