Στην Αθήνα αναμένεται απόψε ο Σέρχιο Κόκε για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Άρη με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και να συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας.
Ο Ισπανός ζήτησε και εξασφάλισε άδεια από τη διοίκηση της Ράγιο Βαγεκάνο για το λόγο αυτό και δείχνει αποφασισμένος να τελειώσει το θέμα θετικά.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία, ο Κόκε έχει αρχίσει να ρίχνει νερό στο κρασί του και να μειώνει τις απαιτήσεις του, δείχνοντας ότι αντιλαμβάνεται πως η βασική προϋπόθεση να επιστρέψει στον Άρη είναι αυτή την οποία κατέγραψε και το AllAboutAris από την αρχή αυτής της υπόθεσης: Να προσαρμοστεί στα οικονομικά δεδομένα της εποχής και του Άρη.
Άλλωστε και ο ίδιος επεσήμανε μέσω του facebook ότι τα λεφτά δεν είναι το πρώτο που τον απασχολεί. Αυτό όμως πρέπει να το δείξει και στην πράξη, ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία.
Πηγή: allaboutaris.com
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο