Facebook Pixel "Αu revoir" από Πάτο
| 2012-01-12 18:56:00

"Αu revoir" από Πάτο

"Αu revoir" από Πάτο

Tην Παρασκευή θα βρίσκεται στο Παρίσι ο Πάτο για να υπογράψει με την Παρί και την Μίλαν να βάζει 35 εκατ. ευρώ στα ταμεία της και παράλληλα να παίρνει τον Τέβεζ για αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου.

 

Η Μίλαν, τελικά, ενέδωσε στο ασφυκτικό πρέσινγκ της Παρί Σεν Ζερμέν για την παραχώρηση του Αλεξάντρε Πάτο. Οι «ροσονέρι» είπαν το «ναι» στην πρόταση ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ των Παριζιάνων για τον Βραζιλιάνο σταρ, τον οποίο ήθελε όσο τίποτε άλλο ο προπονητής της Παρί, Κάρλο Αντσελότι.

Κάτοικος της «Πόλης του Φωτός», λοιπόν, θα είναι για τα επόμενα 3,5 χρόνια ο Πάτο, ο οποίος αναμένεται την Παρασκευή (13/1) να βρίσκεται στη Γαλλία για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν υπογράψει το συμβόλαιο του, το οποίο θα του αποφέρει περίπου επτά εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

 

Ετσι ο 22χρονος άσος αφήνει το Μιλάνο μετά από 111 εμφανίσεις στη Serie A και 51 γκολ από τον Γενάρη του 2008 για το Παρίσι, όπου ο Αντσελότι μαζί με τον Λεονάρντο προσπαθούν να χτίσουν μία πολύ μεγάλη ομάδα.

Τέβες, ο αντί-Πάτο

Τώρα σε ό,τι αφορά στον αντικαταστάτη του Πάτο στη Μίλαν, αυτός θα είναι ο Κάρλος Τέβες.

Οι πληροφορίες από την Ιταλία φέρνουν τον Αντριάνο Γκαλιάνι να πετάει εντός της ημέρας για Μάντσεστερ, προκειμένου να δώσει οριστικά τα χέρια με τους ανθρώπους της Σίτι με την έτερη υποψήφια για τον Αργεντινό φορ, Ίντερ, να πετάει λευκή πετσέτα διά στόματος Μάσιμο Μοράτι. «Πιστεύω ότι ο Τέβες θα πάει στη Μίλαν», δήλωσε την Πέμπτη (12/1) με περισσή ειλικρίνεια το αφεντικό της Ίντερ, εξερχόμενος από τα γραφεία του, για να προσθέσει: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο…».

Πηγή: Sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags