Facebook Pixel Ρολά από Καρνέζη, φουλ πάθος από ΠΑΣ
| 2012-01-15 22:16:00

Ρολά από Καρνέζη, φουλ πάθος από ΠΑΣ

Ρολά από Καρνέζη, φουλ πάθος από ΠΑΣ

Και τι δεν έχει ακούσει ο Καρνέζης, όμως σ’ αυτό το παιχνίδι τα πάει μέχρι τώρα περίφημα. Έχει κάνει αποκρούσεις που έχουν σώσει από γκολ τον Παναθηναϊκό και κρατάει σχεδόν μόνος του το μηδέν στο α’ ημίχρονο.

Οι πράσινοι χάνουν κατά κράτος μέχρι τώρα τις μονομαχίες, ενώ οι παίκτες του ΠΑΣ είναι πιο αποφασισμένοι και μπαίνουν δυνατά στις φάσεις. Οι γηπεδούχοι κάνουν ευκαιρίες, πιέζουν κι έχουν το πάνω χέρι.

Ο Παναθηναϊκός δείχνει επηρεασμένος από την διεξαγωγή του αγώνα κάτω από τέτοιες καιρικές συνθήκες κι αν δεν ξυπνήσει στο β’ μέρος ίσως έχει περισσότερα προβλήματα.

Το παιχνίδι καλώς ή κακώς γίνεται μετά την απόφαση Σπάθα, που ήδη έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις στους οπαδούς του ΠΑΟ. Από την στιγμή, όμως, που διεξάγεται το ματς, θα πρέπει και οι παίκτες του Παναθηναϊκού να παίξουν το ίδιο δυνατά και παθιασμένα, όπως κι αυτοί του ΠΑΣ. Στο φινάλε και οι δυο ομάδες στο ίδιο τερέν παίζουν.

Με εξαίρεση, λοιπόν, μια – δυο φάσεις με τον Τοτσέ, ο Παναθηναϊκός (με τις αρκετές απουσίες, για να τα λέμε όλα) περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο α’ μέρος. Από εκεί και πέρα, βέβαια, απομένει να δούμε αν θα αντέξει ο ΠΑΣ, αφού δεν διακρίνεται δα και για την εξαιρετική του φυσική κατάσταση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags