Facebook Pixel Ύμνοι για Μέγιερι
| 2012-01-16 18:13:00

Ύμνοι για Μέγιερι

Ύμνοι για Μέγιερι

Για την εξέλιξη της καριέρας του Μπάλας Μέγιερι μιλάνε οι Ούγγροι, οι οποίοι αναφέρονται με εγκωμιαστικά σχόλια στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Με τα καλύτερα λόγια για την αξία και το αστείρευτο ταλέντο του Μπάλας Μέγιερι αναφέρονται οι Ούγγροι δημοσιογράφοι Τα κατορθώματα του 21χρονου τερματοφύλακα και η αλματώδη εξέλιξη, που έχει παρουσιάσει τους τελευταίους μήνες η πορεία της καριέρας του νεαρού πορτιέρο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στάθηκε αδύνατο να μην συγκινήσει τα ουγγρικά μέσα, τα οποία αναφέρονται με τα πλέον κολακευτικά σχόλια για τις επιδόσεις του ταλαντούχου πορτιέρο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αφορμή για τα νέα διθυραμβικά σχόλια των ουγγρικών μέσων για τον Μέγιερι αποτέλεσε το γκολ, που δέχθηκε από τον Ναπολεόνι στην σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο 65ο λεπτό, το οποίο του στέρησε την δυνατότητα να διεκδικήσει το κορυφαίο ρεκόρ του ανέπαφου της εστίας ομάδας στην ιστορία του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής!

«Από τις 27 του Νοέμβρη είχε να παραβιαστεί η εστία του Μέγιερι, όταν ο Ολυμπιακός είχε χάσει τότε με 2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης. Δέχθηκε γκολ τώρα από τον Ναπολεόνι του Λεβαδειακού έπειτα από 730 λεπτά», γράφει η ουγγρική εφημερίδα «Nemzeti» κάτι που αν μη τι άλλο, δείχνει πόσο πολύ εκτιμούν τις ικανότητες του συμπατριώτη τους.

Παράλληλα, ο Μέγιερι δείχνει να έχει αποκτήσει απίστευτη ωριμότητα στο παιχνίδι του και το όνομά του πλέον έχει αποκτήσει άλλη βαρύτητα. Γεγονός το οποίο μόνο ως απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει απο τον ομοσπονδιακό προπονητή της Ουγγαρίας Σάντορ Εγκερβάρι.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags