Πέντε ημίχρονα έχει παίξει ως τώρα η Δόξα με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, όμως δεν έχει φάει ούτε ένα γκολ! Κρατάει το μηδέν! Και σχετικά εύκολα, μάλιστα.

Κουλουράκια απέσπασε στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, 0-0 έφερε με τον Ολυμπιακό στο Καυταντζόγλειο και απόψε στο α’ μέρος κρατάει σχετικά εύκολα το μηδέν και με τον Παναθηναϊκό στο ολυμπιακό στάδιο. Ακόμα, δηλαδή, κι αν χάσει στο β’ μέρος η Δόξα θα έχει κάνει την δική της υπέρβαση. Επί πέντε ημίχρονα θα έχει φέρει 0-0 και με τους τρείς του ΠΟΚ. Κι έχει πάρει από Ολυμπιακό και ΑΕΚ τους δυο από τους τρείς βαθμούς της ως τώρα.

Όλο γκρινιάζουν, όλο βγάζουν ανακοινώσεις, όλο τους φταίνε οι άλλοι, όλο διαμαρτύρονται και χαλάνε τον κόσμο οι κόκκινοι, οι πράσινοι και οι κίτρινοι, όμως η Δόξα τούς κάνει δράματα! Πάνε να αντιμετωπίσουν την νεοφώτιστη ομάδα της Δράμας υπεροπτικά οι μεγάλοι και την πατάνε. Για να δούμε, λοιπόν. Θα είναι θύμα της μαχητικής Δόξας και ο Παναθηναϊκός ή αυτός θα την γλιτώσει έστω και δύσκολα; Στο α’ μέρος, πάντως, τα έχει βρει μπαστούνια.