Μάλλον είναι το... ένα και να καίει. Μετά το 85'; Γιατί όχι; Ο Παναθηναίκός το ένα γκολάκι που θέλει το βάζει. Εχει υπομονή και πίστη. Δεν παίζει καλά μετά τις γιορτές; Ε, και; Στο 95' ισοφάρισε τον Παναιτωλικό, στο 86' νίκησε στα Γιάννινα, στο 87' τη Δόξα. Στο μινιμουμ 1-0 νίκησε και την Κέρκυρα. Τοτσέ, Λέτο, Κλείτον και Κατσουράνης. Ο Παναθηναϊκός την βρίσκει την άκρη κάθε φορά με διαφορετικό παίκτη. Μόνο ένα γκολ; Αφού είναι αρκετό τι να κάνουμε; Να επιστραφεί η νίκη; Ασχημη νίκη δεν υπάρχει.

Μόνο άσχημα ήττα. Ο ΠΑΟ τσούκου τσούκου τα καταφέρνει. Ποιον χαλάει; Σίγουρα όχι τους οπαδούς του. Το αποτέλεσμα μετράει παντού και πάντα. Πέρυσι που ο Ολυμπιακός νικούσε 1-0 ήταν καλά; Ναι, παρατηρείται μια πτώση στην απόδοση. Δεν είναι τόσο θεαματικός όσο στην αρχή. Κερδίζει; Τέλος και πάμε παρακάτω. Θα του γυρίσει η τύχη κάποια στιγμή; Αυτό είναι κάτι που ευχονται στον Ολυμπιακό. Για την ώρα αυτά ακούγονται μεταφυσικά. Από την στιγμή που ο ΠΑΟ βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει τα άλλα πάνε περίπατο. Σε τέτοια ματς σαν της Δόξας χάνονται και κερδίζονται τίτλοι.

Ποια είναι η διαφορά μέχρι στιγμής; Δυο πόντοι υπέρ του ΠΑΟ (αν πάρει και τον Λεβαδειακό). Τι είναι αυτοί; Ο Ολυμπιακός έφερε 0-0 και ο ΠΑΟ νίκησε 1-0 την ίδια ομάδα. Στο 87'; Ναι, στο 87'. Ας το έβαζες εσύ για να είσαι στα ίσια. Μα, έτσι θα παέι ως το τέλος το "τριφύλλι"; Γιατί όχι; Αντίπαλος πολύ σοβαρός για να τον απειλήσει δεν υπάρχει μέχρι το ντέρμπι. Στο ΟΑΚΑ έχει 9 από τα 14 ματς που απομενουν. Οσο βγάζει αυτή την πίστη στο παιχνίδι του τότε κάθε φορά θα γίνεται και πιο φαβορί. Αν παίζει ή όχι με τη φωτιά είναι άλλο θέμα. Προς το παρόν αποδεικνύεται καλός... αναστενάρης. Περπατάει με... ακαϊα πάνω στα κάρβουνα και με τα in extremis γκολ του εχει γλυτώσει 5 πόντους. Ενα στο Αγρίνιο και από δυο με ΠΑΣ και Δόξα. Αν δεν τους είχε θα ήταν πίσω από τον Ολυμπιακό. Τους έχει όμως και βάθει τον τίτλο στα πράσινα. Τοσο απλά...

Πηγή: sday.gr