Facebook Pixel Πρόστιμο στον Παγδατή
| 2012-01-19 19:57:00

Πρόστιμο στον Παγδατή

Πρόστιμο στον Παγδατή

Με πρόστιμο 800 ευρώ τιμωρήθηκε ο Μάρκος Παγδατής για το σπάσιμο των ρακετών του στον αγώνα με τον Στάνισλας Βαβρίνκα. Ο Κύπριος τενίστας είχε ξεσπάσει πάνω στις ρακέτες του στον αγώνα του δεύτερου γύρου του αυστραλιανού Όπεν...

Το συγκεκριμένο βίντεο που παρουσιάζει τον Μάρκο Παγδατή να ξεσπάει στις ρακέτες του. κατά τη διάρκεια της ήττας του από τον Στάνισλας Βαβρίνκα, ήδη έχει γίνει από τα πλέον εμπορικά στο φετινό αυστραλιανό Όπεν.

«Ο πατέρας μου, μου έλεγε συνέχεια "Αν σπάσεις ρακέτα, θα σου σπάσω το κεφάλι". Οπότε προσπαθώ να φέρομαι ευγενικά στη ρακέτα. Μερικές φορές προτιμώ να χτυπάω τον εαυτό μου με αυτή», παραδέχθηκε ο Τζο Βιλφρίντ Τσονγκά, όταν ρωτήθηκε με αφορμή την ενέργεια του Μάρκου Παγδατή.

Η Σερίνα Γουίλιαμς, που είναι επίσης οξύθυμη είπε: «Δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό. Είναι πραγματικά, εντυπωσιακό. Εχω σπάσει πολλές ρακέτες στο κορτ. Μερικές φορές το κάνω και στην προπόνηση, αλλά έχω σταματήσει στους αγώνες. Όταν είσαι πιο νέος βοηθάει να εκτονωθείς. Είναι ένας τρόπος να εκφραστείς. Δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος να απελευθερώνεις τα νεύρα σου, αλλά όσο μεγαλώνεις ανακαλύπτεις νέους τρόπους» είπε η Αμερικανίδα.

«Δεν ήξερα ότι έσπασε τις ρακέτες του, αλλά δεν μου προκαλεί εντύπωση. Προσωπικά δεν έχω σπάσει τόσες πολλές στην καριέρα μου. Εχω σπάσει μερικές στην προπόνηση», δήλωσε η Μαρία Σαράποβα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags