Facebook Pixel Πώς έμπλεξες με δαύτους, ρε Ντέμη;
| 2012-01-20 22:30:00

Πώς έμπλεξες με δαύτους, ρε Ντέμη;

Πώς έμπλεξες με δαύτους, ρε Ντέμη;

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πάθει μια πλάκα με το μπλέξιμο του Ντέμη Νικολαϊδη στα δίχτυα των τοκογλύφων. Νιώθουμε, βρε αδερφέ, μια έκπληξη όταν ακούμε στα κανάλια αυτούς τους διαλόγους με τα επιτόκια κλπ.

Και, για να πούμε τα πράματα έτσι όπως τα νιώθουμε, δεν περιμέναμε ο Νικολαϊδης να φτάσει να βρίσκεται στην ανάγκη τέτοιων κυκλωμάτων και να τους ζητάει δανεικά. Κατανοούμε ότι κάποια οικονομική στενότητα θα είχε εκείνο το διάστημα, συμπονούμε τον πρώην παίκτη και πρόεδρο της ΑΕΚ για όσα ένιωθε όταν μιλούσε με αυτούς τους περίεργους τύπους, καταλαβαίνουμε ότι πάνω απ’ όλα πόνεσε η τσέπη του αφού πλήρωσε τα μαλλιά της κεφαλής του για να ξοφλήσει, αλλά παράλληλα αναρωτιόμαστε κιόλας.

Είσαι ο Ντέμης. Ένας παικταράς που έχει βγάλει φοβερά λεφτά. Τα καλύτερα συμβόλαια έκανε ο Νικολαϊδης. Πήρε μεταγραφή από τον Απόλλωνα στην ΑΕΚ, μετά στην Ένωση του κάνανε τρομερά συμβόλαια αφού ήταν η φίρμα της ομάδας, είχε συμμετοχή και στην μεγάλη πορεία της Εθνικής στην Πορτογαλία, ενώ στο μεταξύ είχε πάει και στην Ατλέτικο. Λεφτά με ουρά, δηλαδή. Παικταράς ήταν, όπως είπαμε και όπως όλοι ξέρουν, και δικαίως έβγαζε τόσα χρήματα. Τα άξιζε.

Όταν, λοιπόν, ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Ντέμης Νικολαϊδης, και στην συνέχεια ο επιχειρηματίας, φτάνει στο σημείο να ψάχνει δανεικά 300 και 320 χιλιάρικα από τοκογλύφους και να παζαρεύει επιτόκια, τότε τι να πει και ο υπόλοιπος κόσμος που παίρνει ένα μεροκάματο για να τα φέρει βόλτα; Και αν το παίρνει κι αυτό;

Επίσης, γιατί ο Νικολαϊδης να μην απευθυνόταν σε μια κανονική τράπεζα; Περιουσία έχει, όνομα έχει, άρα θα έπαιρνε κι από εκεί τα λεφτά. Και δεν θα του ρουφάγανε το αίμα κιόλας. Τουλάχιστον όχι όσο οι τοκογλύφοι.

Στην ζωή, όμως, μερικές φορές ο άνθρωπος έχει ζόρια και χωρίς να το θέλει. Έρχονται έτσι τα πράγματα, δηλαδή, που ακόμα κι ένας επαγγελματίας που έχει βγάλει πολλά λεφτά, αμαγκάζεται(;) να απευθυνθεί σε ένα κύκλωμα τοκογλυφικό. Τέλος πάντων. Τέλος καλό, όλα καλά για τον Ντέμη Νικολαϊδη. Ξόφλησε το δάνειο και όλα ΟΚ. Πλήρωσε και ξέμπλεξε, δηλαδή, από τα πλοκάμια του κυκλώματος, που είδατε μέχρι πού έχουν φτάσει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags