Facebook Pixel ΓΗΠΕΛ και... εκπτώσεις!
| 2012-01-21 09:49:00

ΓΗΠΕΛ και... εκπτώσεις!

ΓΗΠΕΛ και... εκπτώσεις!

Το παλιό αίτημα να αναλάβει ο Βαρδινογιάννης εξ' ολοκλήρου τις υποχρεώσεις της ΓΗΠΕΛ, αλλά και να πέσει η τιμή της μετοχής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα 0.33 ευρώ, θέλει  ο Ανδρέας Βγενόπουλος...

Σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay», ο Ανδρέας Βγενόπουλος έκανε συγκεκριμένες προτάσεις και έθεσε κάποιες προϋποθέσεις στον Δημήτρη Γόντικα για να βγει η φετινή χρονιά χωρίς απρόοπτα. Ο «Mr Mig» ζήτησε να πέσει η τιμή της μετοχής στο 0,33€ και να αναλάβει εξ ολοκλήρου ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τις υποχρεώσεις της ΓΗΠΕΛ για να μπει στον Παναθηναϊκό και να βοηθήσει μαζί με άλλους επιχειρηματίες.

«Αν η τιμή της μετοχής πέσει από το 1,40 στο 0,33€ - όπως είχε αποφασιστεί σε πρόσφατη Γ.Σ. – υπάρχει η δυνατότητα και άλλοι επιχειρηματίες, που γνωρίζω εγώ, να βάλουν χρήματα και να πάρουμε όλοι μαζί το πακέτο των μετοχών», φέρεται να αναφέρει η επιστολή του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Ο μέτοχος του «τριφυλλιού» φέρεται διατεθειμένος να στηρίξει την ομάδα  και να δώσει το ποσό που απαιτείται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Παράλληλα, ενημερώθηκε για τις καθυστερήσεις δύο μηνών στις δόσεις συμβολαίων, οι οποίες αν δεν τακτοποιηθούν δύσκολα θα πραγματοποιηθεί μεταγραφή για ηθικούς λόγους. Τέλος ο Βγενόπουλος εξέφρασε τις αμφιβολίες του για την ύπαρξη των Αράβων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags