Facebook Pixel Αντι-Ιμπαγάσα από Ιούνη…
| 2012-01-21 13:08:00

Αντι-Ιμπαγάσα από Ιούνη…

Αντι-Ιμπαγάσα από Ιούνη…

Το υπάρχον δυναμικό της ομάδας αναμένεται να εμπιστευθεί ως το τέλος της σεζόν ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τα χαφ και παρότι αρχικά φαινόταν θα γίνει και μεταγραφή «δεκαριού», τελικά το πλάνο αυτό προς ώρας εγκαταλείπεται.
 

Οι ερυθρόλευκοι φορτσάρουν για την απόκτηση δεξιού εξτρέμ και τερματοφύλακα, ωστόσο, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις και φυσικά τον σχεδιασμό που έγινε από τεχνικό τιμ και διοίκηση, φαίνεται πως η ομάδα δεν θα πραγματοποιήσει μεταγραφή επιτελικού χαφ κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα εμπιστευθεί λοιπόν το υπάρχον δυναμικό, αφού ακόμη και μετά την αποδέσμευση του Φραν Γέστε, υπάρχουν οι Ιμπαγάσα, Φουστερ, Μακούν, Ορμπάιθ και Φέισα, δηλαδή μια πεντάδα κεντρικών χαφ που είναι ή θα είναι μόλις ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών, διαθέσιμοι.

Προφανώς ρόλο στην υπόθεση αυτή να έπαιξε και το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει το «ναι» παίκτη πρώτης γραμμής, όπως ο Ροζίτσκι ή ο Λούτσο Γκονζάλες. Έτσι, προκειμένου να αποφύγουν νέα περίπτωση Γέστε στο Λιμάνι αποφάσισαν να μην κάνουν κίνηση απλά και μόνο για να γίνει μεταγραφή…

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags