Facebook Pixel "Έλα, αλλά... μην έρθεις!"
| 2012-01-21 14:26:00

"Έλα, αλλά... μην έρθεις!"

"Έλα, αλλά... μην έρθεις!"

Μπερδεμένα τα έχει λίγο ο ιταλικός Τύπος αναφορικά με το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Λέτο: "Ο Κοσεντίνο στη Ρώμη, ο Λουίς Ενρίκε δεν θέλει κυνηγό!". Πωλείται μόνο με 10+ εκ., λένε!
 

Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο ιταλικός Τύπος βγάζει... φίδια για διάφορους ποδοσφαιριστές και το μέλλον τους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "laroma24.it" όμως, ενός Μέσου που έχει καλή ενημέρωσε σε θέματα των Ρωμαίων, ο Φερνάντο Κοσεντίνο βρίσκεται στην Ιταλία για συζητήσεις με τη διοίκηση της Ρόμα.

Ο ατζέντης του Λέτο, περί του οποίου ο λόγος, θα έχει επαφές με τους Ιταλούς για να ξεκαθαρίσει το θέμα της πώλησης του Αργεντινού. Την ίδια ώρα, όμως, που σχολιάζουν πως ο τεχνικός των "τζιαλορόσι" έχει θέσει βέτο στη διοίκηση για την απόκτηση κυνηγού! Όχι αποκλειστικά του Λέτο, αλλά οποιουδήποτε παίκτη που μπορεί να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης.

Κερασάκι σε όλο αυτό; Πως ο Αργεντινός έτσι κι αλλιώς δεν είναι προς παραχώρηση! Και ο Παναθηναϊκός θα συμφωνούσε να τον πουλήσει τώρα, μόνο για μία πρόταση μεγαλύτερη των δέκα εκ. ευρώ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags