"Η οικογένεια είπε ότι βρισκόταν στο πλοίο μαζί με ένα μέλος του πληρώματος και ότι τους τηλεφώνησε όταν βρισκόταν στο πλοίο. Αλλά δεν είναι στις λίστες" των επιβατών, δήλωσε ο Φράνκο Γκαμπριέλι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Τζίλιο.
"Αυτό το άτομο αναζητείται από την οικογένειά του αλλά προς το παρόν οι ουγγρικές αρχές δεν το έχουν επιβεβαιώσει επίσημα" πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, οι ουγγρικές αρχές θα πρέπει τη Δευτέρα ή την Τρίτη να επισημοποιήσουν ότι αγνοείται και έπειτα να προστεθεί ένα 25ο άτομο στην επίσημη λίστα των αγνοούμενων.
Ο κ. Γκαμπριέλι σημείωσε ότι είναι πιθανό το πτώμα που εντοπίστηκε χθες από τους διασώστες να είναι της Ουγγαρέζας.
Ο Ιταλός αξιωματούχος πρόσθεσε ότι αν επιβεβαιωθεί πως αυτή η γυναίκα βρισκόταν στο πλοίο είναι πιθανό να υπάρχουν και άλλα άτομα που βρίσκονταν στο πλοίο και δεν είχαν δηλωθεί επειδή ήταν λαθρεπιβάτες.
Πηγή: Protothema.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο