Facebook Pixel Εχει δίκιο ο Σάββας, το χαρίζει στον άπορο!
| 2012-01-23 14:46:00

Εχει δίκιο ο Σάββας, το χαρίζει στον άπορο!

Εχει δίκιο ο Σάββας, το χαρίζει στον άπορο!

Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για την ποδοσφαιρική "αυτοκτονία" του Ολυμπιακού και το τριπάκι της διαιτητολαγνείας από το οποίο ευτύχησε να βγει ο Παναθηναϊκός και καλείται να "ακυρώσει" ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Είναι η πρώτη φορά τους τελευταίους μήνες που ο Σάββας Θεοδωρίδης έχει δίκιο σε μια «προτροπή» του προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οντως, ο Ολυμπιακός των 10+ καλοκαιρινών μεταγραφών, των 30+ εκατομμυρίων ευρώ από Τσάμπιονς Λιγκ, τηλεοπτικά δικαιώματα, εισιτήρια διαρκείας, χορηγίες, ουσιαστικά «χαρίζει» στον άπορο ένα πρωτάθλημα.

Πέταξε 2 βαθμούς με τη Δόξα + 2 με τον ΟΦΗ + 3 με τον Αστέρα Τρίπολης, +3 ή +2 από την Ξάνθη (καταφανέστατο το πέναλτι στον Τοροσίδη, αλλά από τον «τρελό» Κωνσταντινέα που είχε αδικήσει τους Ερυθρόλευκους και με την ΑΕΚ μπορείς να περιμένεις πάντα μια γκάφα ακόμη κι αν είναι άψογος σε όλο το ματς), δεν κατάφερε να νικήσει εντός έδρας τον Παναθηναϊκό παρότι έκανε τις τετραπλάσιες ευκαιρίες από τους Πράσινους που ακόμη θυμούνται το δοκάρι του Λέτο, έμπλεξε με τους τραυματισμούς και την Ευρώπη και από τον Νοέμβριο μπήκε με τα μπούνια στο τριπάκι της διαιτησίας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags