Facebook Pixel "Το θέμα έχει κλείσει"
| 2012-01-24 21:43:00

"Το θέμα έχει κλείσει"

"Το θέμα έχει κλείσει"

Χωρίς βάση στη παρούσα φάση χαρακτηρίζουν οι άνθρωποι του ΑΡΗ τα νέα σενάρια περί Κόκε μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεών του με τη Λέγκια.

Tόσο ο Πρόεδρος του ΑΡΗ Θανάσης Αθανασιάδης, όσο και ο Διεθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Αντώνης Ζαμπέτας ήταν ξεκάθαροι στις δημόσιες τοποθετήσεις τους την περασμένη εβδομάδα στο θέμα μιας πιθανής επιστροφής του Σέρχιο Κόκε, όσο και αν θα ήταν επωφελής για την ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο. Δίχως υπαινιγμούς, ξεκαθάρισαν ότι ο μοναδικός τρόπος που υπάρχει ώστε ο Ισπανός να επιστρέψει είναι να δεχθεί να καταβάλλει το ποσό που αντιστοιχεί στις επιταγές που έχει στα χέρια του ο ΑΡΗΣ από την περσινή εξαγορά της ελευθερίας του. "Το θέμα Κόκε προς το παρόν έχει κλείσει για τον ΑΡΗ" επαναλάμβαναν στην Αλκμήνης, απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στη φημολογία που αναπτύχθηκε εκ νέου την Τρίτη επειδή ο Κόκε δεν υπέγραψε τελικά στη Λέγκια.

"Όσο υπάρχουν οι επιταγές και η άρνηση του παίκτη να συμπεριληφθούν σε μια ενδεχόμενη συμφωνία δεν μπορεί να εκπληρωθεί η επιστροφή του" έλεγαν χαρακτηριστικά, χωρίς φυσικά να αποκλείουν το ενδεχόμενο να γίνει κάτι, είτε τώρα είτε το καλοκαίρι, στην περίπτωση που ο 28χρονος Ισπανός επαναπροσδιορίσει τη στάση του στο θέμα των επιταγών.

Πηγή: Allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags