Ο Σταύρος Αδαμίδης, εν προκειμένω, σε μία προσπάθεια να κρατήσει τον Λεονάρντο στην Ενωση για να μην εξελιχθεί σε νέο Τζιμπούρ φέρεται να είπε στον ατζέντη του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή ότι κινδυνεύει ακόμη και η σωματική του ακεραιότητα, αν χαθεί ο παίκτης για τους «κιτρινόμαυρους». Φοβόταν, βλέπετε, τις ακραίες αντιδράσεις, αν χρεωνόταν την απώλεια του Λεονάρντο.
Το προεδριλίκι -ειδικά σε μία ομάδα του βεληνεκούς της ΑΕΚ- εξασφαλίζει αναγνωρισιμότητα και λεζάντες, αλλά από την άλλη ελλοχεύει και ο κίνδυνος της «στοχοποίησης» από εξοργισμένους οπαδούς.
Φοβόταν βλέπετε τις ακραίες αντιδράσεις, αν χρεωνόταν την απώλεια του Λεονάρντο. Οι ακραίες αντιδράσεις των οπαδών δεν είναι πρωτόγνωρες στον χώρο του ποδοσφαίρου, ωστόσο δεν αποκλείεται αυτή η κινδυνολογία να ήταν και κομμάτι τακτικής του Σταύρου Αδαμίδη για να πετύχει τον στόχο του. Δεν τον έπαιρνε άλλωστε, για τσαμπουκά, αφού η ΠΑΕ χρωστάει στον παίκτη.
Πηγή: Goal
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο