Μπορεί για μια ακόμη φορά να έβγαλαν τον κόσμο του Περιστερίου στους δρόμους και η υποδοχή που έγινε στην αποστολή το βράδυ της Τρίτης παρά το κρύο και το προχωρημένο της ώρας να είναι ακόμη «νωπή» στη μνήμη τους, όμως το επόμενο ματς πρωταθλήματος δεν επιτρέπει σε εφησυχασμό.

Από σήμερα κιόλας λοιπόν η ομάδα έστρεψε την προσοχή της στο ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης (15.00) στο γήπεδο Περιστερίου στο οποίο ο φίλαθλος κόσμος του Περιστερίου ετοιμάζει βροντερό «παρών» για να αποθεώσει τους «ήρωες της Τούμπας». Στο πλαίσιο αυτό, οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοινώθηκε η αποστολή του αγώνα που αποτελείται από τους παρακάτω 19 παίκτες: Ιτάνζ, Ράντμαν, Οικονόμου, Νάστος, Τόμας, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Καραμάνος, Καραγκούνης, Σφακιανάκης, Τάτος, Δημούτσος, Μπρίτο, Επστάιν, Μήτρογλου, Γκαρσία, Αναστασάκος, Φυτανίδης, Μπάλλας.

Νωρίτερα, αντιπροσωπεία της ομάδας θα βρεθεί στο 16ο Γυμνάσιο Περιστερίου συνεχίζοντας το πετυχημένο πρόγραμμα των επισκέψεων στα σχολεία της πόλης. Οι παίκτες που θα μοιράσουν στους μαθητές εισιτήρια του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης θα είναι οι Μπέλιτς, Ράντμαν, Καραγκιολίδης.