Facebook Pixel "Ο Μαρινάκης είναι ξεχωριστός άνθρωπος"
| 2012-02-01 11:25:00

"Ο Μαρινάκης είναι ξεχωριστός άνθρωπος"

"Ο Μαρινάκης είναι ξεχωριστός άνθρωπος"

Ο Κοβάσεβιτς εξέφρασε θαυμασμό για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ενώ είπε πως οι Πειραιώτες δεν το χάνουν αυτό το πρωτάθλημα.

"Είναι ο δεύτερος χρόνος μου στον Ολυμπιακό και παρά το γεγονός ότι φέτος βρισκόμαστε 5 βαθμούς πίσω από την κορυφή είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι θα κατακτήσουμε ξανά τον τίτλο. Κάτι που αποτελεί τον σημαντικότερο στόχο για την ομάδα, η οποία είναι η μεγαλύτερη στην ομάδα. Την επόμενη χρονιά θα παίζουμε ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ γιατί εμείς είμαστε οι καλύτεροι", τόνισε ο Κοβάσεβιτς στην "El Mundo Deportivo".

Για να προσθέσει: "Παρακολουθώ πολλούς αγώνες, ποδοσφαιριστές, ενώ έχω με τον πρόεδρο μια ιδιαίτερη σχέση. Ο κ. Μαρινάκης είναι ξεχωριστός άνθρωπος ο οποίος αγαπά με πάθος τον Ολυμπιακό. Το σημαντικότερο για μένα είναι να βρίσκω ότι καλύτερο υπάρχει για τον Ολυμπιακό".

Για το πώς πείθει μεγάλα ονόματα να παίξουν ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό: "Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος σύλλογος και όλοι οι ποδοσφαιριστές που έρχονται στην ομάδα μας πολύ γρήγορα το καταλαβαίνουν αυτό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σας πω ότι πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Οι οπαδοί μας δίνουν μεγάλη ώθηση τόσο στα παιχνίδια εντός έδρας, όσο και εκτός μια και ακολουθούν την ομάδα όπου κι αν αγωνίζεται".

Για τους Ισπανούς που έχει ο Ολυμπιακός: "Πρόσφατα λύσαμε το συμβόλαιο του Γέστε, αλλά έχουμε ακόμα τους Ορμπάιθ, Μαρκάνο, Φουστέρ και τον Ιμπαγάσα που έχει παίξει πολλά χρόνια στην Ισπανία. Σίγουρα η παρουσία ενός πολύ μεγάλου προπονητή, του Ερνέστο Βαλβέρδε, τους βοηθά πολύ, ωστόσο έχουμε κι άλλους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές όπως οι Μοντεστό, Πάντελιτς, Τζιμπούρ και Μέλμπεργκ. Όπως σας έχω πει έχουμε πολύ καλή ομάδα και θα κατακτήσουμε ξανά τον τίτλο".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags