Facebook Pixel AΜΚ όπως την ζήτησε ο "Βγενό"
| 2012-02-02 10:38:00

AΜΚ όπως την ζήτησε ο "Βγενό"

AΜΚ όπως την ζήτησε ο "Βγενό"

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος είχε ζητήσει η τιμή της μετοχής να πέσει στα 0,33 ευρώ και αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου!

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό όσο δεν μπαίνουν χρήματα θα γίνεται δυσκολότερη με δεδομένο πως η ΟΥΕΦΑ καραδοκεί και τον Μάρτιο πρέπει να έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα υπό τον κίνδυνο μη συμμετοχής της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η προθεσμία για την πρόσφατη αύξηση ΜΚ που είχε οριστεί εξέπνευσε, χρήματα δεν μπήκαν, αλλά στην ΠΑΕ είναι αρκετά αισιόδοξοι πως αυτό θα γίνει στο άμεσο μέλλον όπως φάνηκε και από τα όσα είπαν τα μέλη του ΔΣ στο περιθώριο για την εκδήλωση της κοπής της πίτας. 

Στην προσεχή γενική συνέλευση, λοιπόν, αναμένεται να αποφασιστεί νέα αύξηση ΜΚ με την τιμή της μετοχής να πέφτει στο 0,33 ευρώ, κάτι που είχε ζητήσει ο Ανδρεάς Βγενόπουλος. Αυτό έκανε αμέσως τις φήμες να... οργιάζουν και σύμφωνα με αυτές ο Mr MIG ετοιμάζεται να ενεργοποιηθεί μαζί με μία νέα ομάδα επιχειρηματιών, ενώ δεν αποκλείεται να μπουν λεφτά και από κάποιους άλλους από τους υπάρχοντες μετόχους. Οι Σαουδάραβες υποψήφιοι επενδυτές φέρονται να ζήτησαν νέα παράταση στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι να ψηφιστεί ο νόμος που θα τους επιτρέπει να αποκτήσουν μετοχές, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει. 

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags