Facebook Pixel "Να 'ναι καλά ο Τσακίρης"
| 2012-02-02 22:42:00

"Να 'ναι καλά ο Τσακίρης"

"Να 'ναι καλά ο Τσακίρης"

Στο γεγονός πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα που χρωστάει ο Πανιώνιος στον Ρεκόμπα, αφού θα τα δώσει ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, σχολίασε σε δηλώσεις του ο Νίκος Γκλεζάκος.

Ο αντιπρόεδρος του Πανιωνίου έκανε δηλώσεις στο "NovaSportFM" για το θέμα (και όχι μόνο) και σχολίασε:

«Υπάρχει μια διακανονισμένη οφειλή στον Ρεκόμπα, έμεινε πίσω θα διακανονιστεί. Είναι λόγω οικονομικών. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Έχει εισπράξει ένα μέρος, αλλά είναι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Υπήρχε μια παρέμβαση του κ. Τσακίρη. Είναι μεγαλομέτοχος, έχει δεσμευτεί προσωπικά για τον Ρεκόμπα και τηρεί τον λόγο του. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές. Το ποσό θα δοθεί και από τον Τσακίρη κα τον Πανιώνιο», τόνισε αρχικά.

Για την οικονομική κατάσταση του Πανιωνίου: «Είναι καλύτερη η κατάσταση στον Πανιώνιο. Δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, να ανασάνεις με κάποιο κόψιμο συμβολαίων. Όταν ο γνώμονας είναι το συμφέρον, υπάρχει σωστή κουβέντα με όλους. Δεν υπάρχει καμία ομάδα που αντέχει μεγάλα συμβόλαια».

Για την απόκτηση του Πατρίκ Ντιμπαλά: «Έχει τελειώσει το θέμα με τον Ντιμπαλά. Με τον Φόλαν, ήταν εδώ, κάναμε δοκιμές, έγιναν εξετάσεις, είναι μια άλλη διαδικασία. Δεν θα συνέφερε τον Πανιώνιο. Δεν υπήρχε χρόνος να γίνουν παραπάνω εξετάσεις για τον παίκτη. Δεν είχαμε χρόνο να το επιβεβαιώσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags