Facebook Pixel «Στον ΠΑΟ ούτε ο Harry Poter!»
| 2011-02-06 12:49:00

«Στον ΠΑΟ ούτε ο Harry Poter!»

«Στον ΠΑΟ ούτε ο Harry Poter!»

Ο εφοπλιστής Χάρης Βαφειάς αποκλείει, μέσω συνέντευξής του στο gazzetta.gr, το ενδεχόμενο να εμπλακεί με τον Παναθηναϊκό. «Χρήματα, καλή διοίκηση και αφοσίωση στη φανέλα. Ο ΠΑΟ δεν έχει τίποτα από τα τρία»!

Ο… Harry Poter (όπως τον αποκαλούν στην πίατσα) σχολίασε, ακόμα, ότι δεν έχει τον απαιτούμενο ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθεί με το «τριφύλλι», συμπληρώνοντας ότι ο μεγάλος φόβος του είναι μήπως αποχωρήσει ο Σισέ από την ομάδα:

Έχεις δηλώσει Παναθηναϊκός. Στις μέρες μας που η ομάδα εκτός από αγωνιστική κρίση περνάει και κρίση στη διοίκηση θα σκεφτόσουν ποτέ να αναλάβεις την προεδρία της ΠΑΕ εσύ ή η οικογένειά σου;

H οικογένειά μου είμαι εγώ και η αδερφή μου, επομένως, η αδερφή μου καθώς καταλαβαίνεις αποκλείεται να εμπλεκόταν σε ποδοσφαιρικές διοικητικές υποθέσεις. Να το αναλάβω εγώ όχι, γιατί αυτό θέλει πρώτον να είσαι πολύ σκληρόπετσος, δεύτερον χρειάζεται να έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο.

Προσωπικά στην παρούσα φάση δεν έχω τίποτε από τα δυο. Η ομάδα είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία, αλλά όταν γίνονται συνέχεια εσωτερικοί πόλεμοι και τσακωμοί πώς θα προχωρήσει η ομάδα; H ομάδα για να προχωρήσει θέλει χρήματα, καλή διοίκηση και αφοσίωση στη φανέλα. Αυτή τη στιγμή λείπουν και τα τρία. Επομένως πώς θα προχωρήσει η ομάδα;

Εγώ προσωπικά πιστεύω πολύ στο Cisse και φοβάμαι μήπως φύγει, διότι σίγουρα συνέβαλε ιδιαίτερα στο να πάρει το περσινό πρωτάθλημα ο ΠΑΟ.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Έλενας Φάκου στο gazzetta.gr.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags