Facebook Pixel Θα καθαρίσει με Αριέλ ή θα φάει ...λάσπη;
| 2012-02-04 10:30:00

Θα καθαρίσει με Αριέλ ή θα φάει ...λάσπη;

Θα καθαρίσει με Αριέλ ή θα φάει ...λάσπη;

Στον πάγκο σκέφτεται να κρατήσει τον Ιμπαγάσα στην Τούμπα ο Βαλβέρδε, αφού πιστεύει πως θα είναι πιο χρήσιμος στο 2ο ημίχρονο. Αν, όμως, στραβώσει το ματς νωρίς, θα ακούσει πολλά ο Ισπανός...

Κι αυτός είναι ο μεγαλύτερο φόβος του Βαλβέρδε αυτή τη στιγμή, καθώς αντιλαμβάνεται πως τόσο ο Τύπος όσο και κάποιοι μέσα στον Ολυμπιακό, δεν τον στηρίζουν όπως παλαιότερα.

Η απόσταση από την κορυφή, άλλωστε, δεν είναι μικρή και (δικαιολογημένα) υπάρχουν παράπονα από τον Ισπανό και τις εμφανίσεις της ομάδας, πέρα από τα όποια παράπονα από τη διαιτησία.

Πιθανό στραβοπάτημα στη Θεσσαλονίκη, σε συνδυασμό με θετικό αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά, θα κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

Για την ώρα ο Βαλβέρδε δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με τον Κάνιο στην Τούμπα. Την ίδια ώρα, ο Μακούν δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, με αποτέλεσμα ο Βαλβέρδε έχει στο μυαλό του να αρχίσει με αυτόν στο παιχνίδι της Τούμπας και στο δεύτερο ημίχρονο να ρίξει στη μάχη και τον Ιμπαγάσα, που στο κάτω-κάτω προέρχεται από ίωση και είναι εξασθενημένος.

Πάντως, το ρίσκο να φάει το κράξιμο της αρκούδας αν το ματς στραβώσει στην αρχή και έπειτα δεν βρει τις λύσεις που θέλει, είναι μεγάλο...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags