Facebook Pixel Όταν ο Γεωργιάδης "τρέλανε" τον Βαλβέρδε (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2012-02-04 11:06:00

Όταν ο Γεωργιάδης "τρέλανε" τον Βαλβέρδε (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ο Γεωργιάδης "τρέλανε" τον Βαλβέρδε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έκανε άνω κάτω πέρσι την άμυνα του Ολυμπιακού και σκόραρε δύο φορές, κάτι που θέλει να πετύχει και την Κυριακή, αυτή την φορά φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει να επιδείξει μερικά σημαντικά γκολ φορώντας την φανέλα του Πανσερραϊκού και μάλιστα επί μεγάλων αντιπάλων όπως είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ.

Την περασμένη αγωνιστική σκόραρε κατά της "Ενωσης" και συνέχισε αυτό το... κρεσέντο του, ενώ την περσινή σεζόν έχει "σκοτώσει" και τους "ερυθρολεύκους", τους οποίους θα συναντήσει την Κυριακή (5/2) στην Τούμπα αυτή την φορά ως παίκτης του "Δικεφάλου".

Η μέρα που τον έμαθε ο Βάσκος τεχνικός

Δύο από τα επτά γκολ που σημείωσε ο Γεωργιάδης την περασμένη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα ήταν κατά του Ολυμπιακού. Ενα με πέναλτι και ένα με σουτ μέσα σε δύο λεπτά στο παιχνίδι του "Γ. Καραϊσκάκης", ανατρέποντας, μάλιστα, το σκορ από 1-0 σε 1-2.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θυμήθηκε, άλλωστε, προ λίγων ημερών, εκείνη την εμφάνιση του νυν μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ και δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για το ταλέντο του, λέγοντας, μεταξύ άλλων, σε συνεργάτες του μετά το σκάουτινγκ που έκανε στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ότι μαζί με τον Αθανασιάδη κουβαλούν το επιθετικό βάρος στον "Δικέφαλο".

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags