Facebook Pixel Διπλό... μισή κατηγορία για ΠΑΣ!
| 2012-02-04 20:08:00

Διπλό... μισή κατηγορία για ΠΑΣ!

Διπλό... μισή κατηγορία για ΠΑΣ!

Ο Κηπουρός είπε «όχι» στο 77΄ στο πέναλτι του Γραμμόζη και έτσι ο ΠΑΣ πήρε μία σπουδαία νίκη στην Κέρκυρα με 2-1, η οποία μπορεί να παίξει σπουδαίο ρόλο στην παραμονή!

Μπορεί το ματς να μην είχε πολλές ευκαιρίες, όμως η ομάδα του Αναστασιάδη ήταν εκείνη που είχε την ουσία και μετά το πολύτιμο τρίποντο που πήρε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Παναιτωλικό είχε την ψυχολογία για ακόμα μία νίκη που θα ξεκολλούσε τους Γιαννιώτες από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι φιλοξενούμενοι λοιπόν άνοιξαν το σκορ στο 20΄, όταν ο Βάντερσον έβγαλε την σέντρα στον Ζαραδούκα ο οποίος με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-1. Με το ματς να πηγαίνει στο ρυθμό που ήθελε ο ΠΑΣ και λίγο πριν το τέλος η ομάδα των Ιωαννίνων κατάφερε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα. Αυτή τη φορά ο Μπεσέρα (42΄) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από ωραίο συνδυασμό του Ντε Βινσέντι και του Πάντου.

Η Κέρκυρα πάντως με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και τον Γκράθια να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, κατάφερε να μειώσει σε 1-2 με τον Καλαντζή μετά την σέντρα του Γιάντση. Μετά από αυτό το γκολ το ματς πήρε φωτιά και στο 77΄ η Κέρκυρα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα όταν ο Πάντος ανέτρεψε τον Μάρτιν μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ.

Την εκτέλεσε ανέλαβε ο Γραμμόζης, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων είπε «όχι» για να παραμείνει το 1-2. Αυτό το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος και ο ΠΑΣ πήρε ένα μεγάλο τρίποντο και τον απομάκρυνε 5 βαθμούς από τους Φαίακες.

Το φιλμ του αγώνα

90΄+3΄ Λήξη

77΄ Ο Κηπουρός διώχνει το πέναλτι που εκτέλεσε ο Γραμμόζης και κέρδισε ο Μάρτιν από τον Πάντο

69΄ Κόκκινη στον Λιλα. Με 10 ο ΠΑΣ

55΄ ΓΚΟΟΟΟΛ! 1-2 μειώνει η Κέρκυρα. Μετά από την σέντρα του Γιάντση και μερικές προσπάθειες του Καλαντζή η μπάλα μπήκε στα δίχτυα του Κηπουρού!

46΄  Ιωάννου πέρασε αντί του Οσμάν, ενώ στη συνέχεια ο Αναστασιάδης πέρασε τον Ανδράλα στη θέση του Ντε Βινσέντι.

46΄ Έναρξη στο δεύτερο ημίχρονο

45΄+3΄ Ημίχρονο

44΄ Ο Ζαμπρέλα στη θέση του Βάντερσον.

42΄ ΓΚΟΟΟΛ! Το 2-0 κάνει η ομάδα του Αναστασιάδη και βάζει τις βάσεις για τη νίκη. Ωραία συνεργασία των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ντε Βινσέντι έδωσε στον Πάντο, αυτός με τη μια στον Μπεσέρα, που με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

20΄ ΓΚΟΟΟΛ! Ο ΠΑΣ ανοίγει το σκορ με το πλασέ στη κίνηση του Ζαραδούκα ύστερα από την μπαλιά του Βάντερσον!

1΄ Έναρξη

Oι συνθέσεις

Kέρκυρα (Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καλαντζής, Μίχος, Γιον, Γιάντσης, Μαϊστόροβιτς, Όσμαν, Μάρτιν.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Λίλα, Κώτσιος, Πάντος, Μπεσέρα, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Σκούφαλης, Σκαρντοβέλι, Ζαραδούκας, Πατσατζόγλου,

Διαιτητής: Κουκουλάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags