Facebook Pixel Φοβήθηκε τη... νίκη!
| 2012-02-05 17:58:00

Φοβήθηκε τη... νίκη!

Φοβήθηκε τη... νίκη!

Τα πάντα όλα είχε το ματς στο Αγρίνιο με ένταση, γκολ και κόκκινες, αλλά τελικά ο Παναιτωλικός έκατσε και πάλι πίσω παρά το γεγονός ότι άνοιξε το σκορ με τον Καμαρά (9΄) και το πλήρωσε (1-1) με το πέναλτι του Μητρόγλου (79΄).

Μπορεί ο Ατρόμητος να ήθελε τη νίκη στο Αγρίνιο για το... κυνήγι της πέμπτης θέσης, όμως ο Παναιτωλικός καιγόταν για το «τρίποντο» καθώς μετά και από τη νίκη του Λεβαδειακού κόντρα στον Παναθηναϊκό μπήκε σε περιπέτειες.

Τα «καναρίνια» με τον Ονουάτσι στην σύνθεσή τους ξεκίνησαν δυνατά το ματς και μετά από καιρό έπαιξαν για περίπου 25 λεπτά ωραίο ποδόσφαιρο. Ο Παναιτωλικός λοιπόν δεν άργησε να ανοίξει το σκορ και μόλις στο 9΄, μετά από το στρώσιμο του Χαριστέα, ο Καμαρά με συρτό σουτ έξω από την περιοχή του Ιτάνζ έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή χάνοντας κάποιες φάσεις, όμως και η ομάδα του Δώνη θα μπορούσε να σκοράρει με τον Τζενάμο να κρατάει δύο φορές το μηδέν και το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Έκατσε και πάλι ο Παναιτωλικός

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός έδειξε για ακόμα μία φορά το κακό του πρόσωπο, με τον Τεννέ να γυρίζει και άλλο ένα ματς πίσω την ομάδα του με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να κερδίσει χώρο στο γήπεδο και να απειλεί την εστία του Τζενάμο.

Με την πίεση των φιλοξενούμενων να συνεχίζεται, ο Εντζεγκουέλε στο 75΄ ανέτρεψε τον Μήτρογλου μέσα στην περιοχή του Παναιτωλικού και είδε την κόκκινη κάρτα, στέλνοντας παράλληλα τον επιθετικό του Ατρομήτου στην άσπρη βούλα. Ο Μήτρογλου δεν αστόχησε και ισοφάρισε σε 1-1.

Στις καθυστερήσεις ο Μήτρογλου είδε την κόκκινη κάρτα καθώς ο Τριτσώνης είδε ότι ο επιθετικός του Ατρομήτου χτύπησε με τον αγκώνα τον Άντι, ωστόσο από το ριπλέι φάνηκε ότι υπήρξε απλά επαφή. Τελικά η ομάδα του Περιστερίου πήρε τον βαθμό από το Αγρίνιο και έβαλε τον Παναιτωλικό σε δύσκολη θέση.

Το φιλμ του αγώνα

90΄+5΄ Λήξη

90΄+1΄ Κόκκινη στον Μήτρογλου για αγκωνιά στον Άντι, αν και από το ριπλέι φάνηκε ότι δεν τον βρήκε με τον αγκώνα.

90΄ Ο Καραμαλίκης στη θέση του Χαριστέα

79΄ ΓΚΟΟΟΛ! Ο Μήτρογλου ευστοχεί στην εκτέλεση του πέναλτι για το 1-1!

75΄ Πέναλτι κερδίζει ο Μήτρογλου από τον Εντζεγκουέλε και ο αμυντικός του Παναιτωλικού βλέπει την κόκκινη κάρτα!

74΄ Αναστασάκος αντί Γιαννούλη

61΄ Στη θέση του Θεοδωρίδη περνάει ο Κούσας

58΄ Το σουτ του Καραμάνου περνάει πάνω από τα δοκάρια του Τζενάμο

46΄ Πρώτη αλλαγή για τον Ατρόμητο με τον Πρίτο να περνάει στη θέση του Καραγκούνη

46΄ Έναρξη στο δεύτερο ημίχρονο

45΄+2΄ Ημίχρονο

26΄ Το σουτ του Καραγκούνη κοντράρει στον Ντολεζάι και ο Τζενάμο καταφέρνει να κρατήσει το μηδέν.

17΄ Οι παίκτες του Παναιτωλικού... έκρυψαν την μπάλα, αλλά το σουτ του Καμαρά πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ιτάνζ.

9΄ ΓΚΟΟΟΟΛ! Ο Χαριστέας έστρωσε στον Καμαρά και εκείνος με σουτ έξω από την περιοχή του Ιτάνζ κάνει το 1-0 για τον Παναιτωλικό!

1΄ Έναρξη

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Ζέρης, Μουμίν, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Χαριστέας, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Άντι, Καμαρά, Ονουάτσι.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Τόμας, Φυτανίδης, Επστάιν, Καραγκούνης, Νάστος, Γιαννούλης, Σφακιανάκης, Καραμάνος, Δημούτσος, Μήτρογλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags