Facebook Pixel Παράπονα για Μποζατζίδη!
| 2012-02-05 20:11:00

Παράπονα για Μποζατζίδη!

Παράπονα για Μποζατζίδη!

Για 3η συνεχόμενη αγωνιστική στον Παναιτωλικό έχουν παράπονα από τους βοηθούς! Αυτή την φορά η οργή ξεχειλίζει για τον Μποζατζίδη καθώς στην φάση του πέναλτι ο Μήτρογλου ξεκινάει από θέση οφσάιντ! 

Ο Παναιτωλικός έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στην... μάχη της παραμονής, στον αγώνα με τον Ατρόμητο και στο Αγρίνιο ρίχνουν μεγάλο μερίδιο της απώλειας αυτής, στην διαιτησία του Τριτσώνη και πολύ περισσότερο στις υποδείξεις του βοηθού του Μποζατζίδη!

Τα περισσότερα παράπονα επικεντρώνονται στην φάση που... στιγμάτισε το παιχνίδι και ήταν το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η ομάδα του Γιώργου Δώνη!

Οι φωνές έχουν να κάνουν με την αρχή της φάσης, όταν ο Κώστας Μήτρογλου που γίνεται αποδέκτης της πάσας φαίνεται να είναι ελάχιστα πιο μπροστά από τον Εντζεγκουέλε (που τον κυνήγησε και τον ανέτρεψε) άρα είναι και σε θέση ofside! Mάλιστα φαίνεται να τους... δικαιώνει και η κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης παγώνοντας την εικόνα στην συγκεκριμένη φάση!

Στις τάξεις του Παναιτωλικού πάντως θεωρούν ότι η διαιτησία του αγώνα με τον Ατρόμητο και το λάθος του Μποζατζίδη δεν είναι μια... μεμονωμένη ενέργεια και θυμίζουν πως για την τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική η ομάδα τους πέφτει... θύμα των βοηθών επισημαίνοντας το κανονικό γκολ του Αναστασιάδη που δεν μέτρησε στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, αλλά και το τέρμα του Βίλα στα Γιάννενα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ, όπου ο Αλβανός αμυντικός μέσος ξεκίνησε την ενέργεια του από αντικανονική θέση! 

Μάλιστα από μόνο του το γεγονός ότι ο συνήθως ήρεμος πρόεδρος της Αγρινιώτικης ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας στο φινάλε του αγώνα έφτασε ως τον αγωνιστικό χώρο να διαμαρτυρηθεί στον Τριτσώνη λέει πολλά...

Πηγή:Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags