Facebook Pixel Δεν είναι και Γολιάθ, αλλά έχει Δαυίδ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-02-06 17:53:00

Δεν είναι και Γολιάθ, αλλά έχει Δαυίδ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν είναι και Γολιάθ, αλλά έχει Δαυίδ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Νταβίντ Φουστέρ να σκοράρει για 3ο συνεχόμενο ματς, ο Ολυμπιακός πέτυχε τρίτη σερί νίκη με 1-0 (αυτή τη φορά επί της Ξάνθης) και έφτασε στο +10 από τον Παναθηναϊκό, που παίζει αργότερα στην Τούμπα.

Ο Ισπανός χαφ αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του, αφού κάνει όλες τις δουλειές μέσα στο γήπεδο και, από πάνω, σκοράρει κιόλας! Όπως συνέβη στο πλαίσιο και της 21ης αγωνιστικής, με τον Φουστέρ να πιστώνεται το γκολ της ομάδας του (με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Αντεφέμι), μετά από κεφαλιά (45΄).

Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που ο Ολυμπιακός κερδίζει με 1-0 και το γκολ το έχει πετύχει ο Φουστέρ, μετά τις νίκες επί Αστέρα στην Τρίπολη και επί Ολυμπιακού στον Βόλο!

Η Ξάνθη είχε καλή παρουσία στο «Γ. Καραϊσκάκης» και δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να κάνει... πάρτι στο γήπεδό του. Παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις, αν και είχε μία καλή ευκαιρία για να πετύχει γκολ.

Η επιστροφή του Ντουντού στους αγωνιστικούς χώρους, επίσης, πρέπει να αναφερθεί, αφού ο Βραζιλιάνος χαφ απουσιάζει περίπου τρεις μήνες από τους αγωνιστικούς χώρους!

Δείτε το φιλμ του αγώνα:

93΄ (16.53΄, Λήξη του παιχνιδιού)

90΄ Ο Πάρντο σε ρόλο... παγκοτέρματος, διώχνει την μπάλα πριν οι φιλοξενούμενοι γίνουν απειλητικοί.

86΄ Ο Ντουντού ξανά σε παιχνίδι του Ολυμπιακού, με τον Φουστέρ να του δίνει τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο.

85΄ Ωραία συνεργασία του Τζιμπούρ με τον Φουστέρ και, τέλος, με τον Ριέρα, με τον τελευταίο να σουτάρει άουτ.

78΄ Ο Μπόατενγκ στη θέση του Φλίσκα

78΄ Σκαφτή μπαλιά του Ιμπαγάσα, ο Γκσπούρνινγκ διώχνει με γροθιές

76΄ Ο Τζιμπούρ στη θέση του Πάντελιτς.

73΄ Ο Καζάκης στη θέση του Σουάνη

70΄ Ωραία ενέργεια και πάσα του Φετφατζίδη, ο Πάντελιτς μπροστά από το τέρμα αιφνιδιάστηκε και δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

66΄ Κεφαλιά του Μοντέστο μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι της Ξάνθης.

66΄ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό, στη θέση του Ζαϊρί ο Φετφατζίδης

65΄ Κίτρινη κάρτα στον Φλίσκα, για σκληρό μαρκάριασμα στον Χολέμπας

61΄ Ωραία εκτέλεση κόρνερ του Ριέρα, ο τερματοφύλακας της Ξάνθης διώχνει την μπάλα που πήγαινε απευθείας μέσα!

60΄ Κομπίνα στο φάουλ που κέριδσε ο Ολυμπιακός έξω από την περιοχή, με τον Ριέρα να δίνει την μπάλα στον Τοροσίδη, το δυνατό σουτ του τελευταίου από πλάγια θέση εξουδετέρωσε ο Γκσπούρνινγκ.

57` Kίτρινη κάρτα στον Ριέρα

52΄ Σέντρα του Ριέρα από αριστερά και αναστάτωση στην άμυνα της Ξάνθης, με τον Γκσπούρνινγκ να διώχνει με γροθιά την μπάλα.

49΄ Ο Σουάνης κυνήγησε τη φάση για την ομάδα του και βρήκε τον τρόπο να πλασάρει από πλάγια θέση, χωρίς ωστόσο να απειλήσει ουσιαστικά τον Πάρντο.

47΄ Σουτ του Μοντέστο μέσα από την περιοχή, μετά από... αναταραχή στην άμυνα των φιλοξενούμενων,  η μπάλα χτύπησε σε παίκτη της Ξάνθης και απομακρύνθηκε.

46΄ (16.05΄, έναρξη δεύτερου μέρους)

Λήξη ημιχρόνου (15.50΄). Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να γίνει απειλητικός μπροστά από την εστία του Γκσπούρνινγκ στο πρώτο ημίχρονο της 21ης αγωνιστικής, παρόλα αυτά δεν το κατάφερε παρά λίγες φορές. Σε μία από αυτές ο Φουστέρ άνοιξε το σκορ, ενώ λίγο νωρίτερα και η Σκόντα Ξάνθης είχε την ευκαιρία να πετύχει γκολ. 

45΄ ΓΚΟΛ ο Φουστέρ, 1-0! Ο Τοροσίδης έκανε τη σέντρα από δεξιά, με τον Φουστέρ να σηκώνεται στον... Θεό και με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Ξάνθης. Να σημειώσουμε ότι μπάλα βρήκε στο χέρι του Αντεφέμι (που διεκδίκησε την κεφαλιά μαζί με τον Ισπανό) πριν καταλήξει στα δίχτυα.

43΄ Εκτέλεση φάουλ από τον Ιμπαγάσα, οι παίκτες της Ξάνθης μπερδεύτηκαν για λίγο αλλά δεν υπήρξε πρόβλημα και ο πορτιέρο της ομάδας μπλόκαρε.

39΄ Αναστάτωση στην άμυνα του Ολυμπιακού, οι παίκτες της Ξάνθης όμως δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Ο Κατόγκο έφυγε από δεξιά έκανε την σέντρα αλλά ο Πόι δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά και να ανοίξει το σκορ.

38΄ Ωραία συνεργασία των Ριέρα και Χολέμπας, με τον τελευταίο να δίνει την μπάλα στον Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός, όμως, δεν πλάσαρε δυνατά και ο Γκσπούρνινγκ μπλόκαρε.

34΄ Κίτρινη κάρτα στον Βασιλακάκη.

32΄ Ωραίο σουτ του Πάντελιτς από πλάγια θέση, δεξιά, ο τερματοφύλακας της Ξάνθης όμως έδιωξε με τα πόδια.

31΄ Πολλά λάθη για τις δύο ομάδες στον χώρο του κέντρου, με τους "ερυθρόλευκους" να προσπαθούν αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα.

26΄ Εκτέλεση φάουλ του Ριέρα, ο Μοντέστο έπιασε μόνος του τη γυριστή κεφαλιά μέσα από την περιοχή, η μπάλα όμως χτύπησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού των φιλοξενούμενων και πέρασε άουτ.

25΄ Οι παίκτες του Ολυμπιακού ψάχνουν διαδρόμους για να δημιουργήσουν φάσεις, αλλά η Ξάνθη είναι πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο.

20΄ Κίτρινη κάρτα στον Κατόνγκο για μαρκάρισμα στον Ζαϊρί.

17΄ Ωραία ενέργεια και σουτ του Ζαϊρί, η μπάλα όμως πέρασε άουτ.

15΄ Ο Ολυμπιακός προσπαθεί αλλά δεν έχει καταφέρει να βρει κενά για να πετύχει γκολ, αφού η Σκόντα Ξάνθης είναι καλά στημένη στο γήπεδο.

10΄ Οι δύο ομάδες... ψάχνονται στον αγωνιστικό χώρο, με τους φίλους του Ολυμπιακού να συνεχίζουν αδιάκοπα τα συνθήματα για να εμψυχώσουν τους παίκτες

7΄ Σουτ του Φουστέρ, το πρώτο στο ματς, ο Γκσπούρνινγκ μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

5΄ Χωρίς κάποια καλή φάση κύλησε το πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης στο Φάληρο. Οι δύο ομάδες προσπαθούν να βρουν διαδρόμους στο γήπεδο.

1΄ (Πριν από την έναρξη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Θύρας 7)

Έναρξη (15.03΄)

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Μπράβο, Φουστέρ, Χολέμπας, Τοροσίδης, Ριέρα.

SKODA Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Κομεσίδης, Φλίσκας, Κωστούλας, Βάλλας, Βασιλακάκης, Πόι, Σουάνης, Αντεφέμι, Στιούαρτ, Κατόνγκο.
.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags