Facebook Pixel Αυτό είναι είδηση!
| 2012-02-07 08:54:00

Αυτό είναι είδηση!

Αυτό είναι είδηση!

Δεν ξέρουμε πόσο καιρό έχει να συμβεί, αν έχει συμβεί ποτέ δηλαδή, αλλά ο Σάββας Θεοδωρίδης παραχώρησε δηλώσεις και δεν μίλησε για τη διαιτησία! "Το νταμπλ το έχουμε σίγουρο, το θέμα είναι να προχωρήσουμε στην Ευρώπη", είπε!

"Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν το δυσκολότερο από τα εναπομείναντα του Ολυμπιακού. Τον Ολυμπιακό δεν τον φοβάμαι στα ντέρμπι, τον τρέμω όταν παίζει με μικρές ομάδες", δήλωσε αρχικά στην εκπομπή "ΔΙΚΗ" του ΣΚΑΪ.

Σε ότι αφορά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, είπε: "Όλα φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο, θα περιμένουμε να δούμε, έχουμε ηρεμία. Δεν παίζει ο κόσμος στα ντέρμπι, αλλά οι έντεκα ποδοσφαιριστές. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα αφού έχουμε πάρα πολύ καλό υλικό. Χαίρομαι που βλέπω τον Παναθηναϊκό τόσο δυνατό όπως υποστηρίζει ο Δομάζος (με τηλεφωνική του παρέμβαση). Εγώ δεν μιλάω τώρα, αλλά όταν έρθει η ώρα", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όσο για το αν ο Ολυμπιακός θα αντέξει τις τρεις διοργανώσεις; "Ο Ολυμπιακός έχει δύο ενδεκάδες και έναν πολύ καλό προπονητή. Με γεμάτο οπλοστάσιο δεν θα έχουμε πρόβλημα να ανταποκριθούμε και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο και στην Ευρώπη. Μην ξεχνάτε πως ο Ολυμπιακός διαθέτει και την καρδιά του πρωταθλητή και σκοπός μας είναι να τη βγάλουμε και στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα έχω δηλώσει εδώ και ένα μήνα ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το νταμπλ. Τα νούμερα των πρωταθλημάτων μας το αποδεικνύουν".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags