Facebook Pixel Μονόδρομος η πρόταση Ντέμη
| 2012-02-07 12:10:00

Μονόδρομος η πρόταση Ντέμη

Μονόδρομος η πρόταση Ντέμη

Τα χρονικά περιθώρια στένεψαν αρκετά για την ΑΕΚ. Ό, τι συζητάγαμε εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται πλέον ενώπιον μας. Γράφει ο Μανώλης Βογιατζάκης

Ο κίνδυνος αποκλεισμού της ομάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είναι πιο ορατός από ποτέ. Εκτός και αν οι μέτοχοι αποφασίσουν να στηρίξουν την πρόταση του Ντέμη Νικολαϊδη, χωρίς όμως ...εκπτώσεις.

Δηλαδή να μπουν άμεσα στο ταμείο της ΠΑΕ τα 4 συν 3 εκ. ευρώ για να γλιτώσει η ομάδα την ξεφτίλα. Όχι λιγότερα, αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να βρεθούν κι άλλα χρήματα για να καλυφθεί το απαιτούμενο ποσό. Το κακό είναι ότι χρόνος δεν υπάρχει και ό, τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Η ΟΥΕΦΑ με το έγγραφο που έστειλε στην ΑΕΚ ξεκαθαρίζει ουσιαστικά ότι τα λόγια χωρίς αποδείξεις τελείωσαν. Πλέον χρειάζονται δεδομένα για να πεισθεί η πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ότι η εταιρία είναι βιώσιμη για να της δώσει έτσι του χρόνου τη δυνατότητα συμμετοχής στα κύπελλα Ευρώπης.
Όσο για την επίσημη τοποθέτηση του Ντέμη Νικολαϊδη, μου έδωσε την εντύπωση ότι έφερε τους μετόχους προ των ευθυνών τους. Τους έβγαλε στη ...σέντρα και τους έδωσε να καταλάβουν ότι πολύ απλά δεν υπάρχει καμία άλλη λύση για να σωθεί τουλάχιστον η σεζόν.

Ουσιαστικά ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν χρωστάει τίποτα, σε αντίθεση με άλλους, τους οποίους «φωτογράφισε», αλλά δεν κατονόμασε, ενώ την ίδια ώρα ...προκάλεσε κατά κάποιο τρόπο τους μετόχους να αποδείξουν αν έκανε ή όχι κακοδιαχείριση και αν όλα αυτά που υποστηρίζει είναι αλήθεια.

Αν έχουν τα στοιχεία να τον διαψεύσουν, τότε το δίκιο θα είναι με το μέρος τους. Αν όχι, τότε μάλλον κάποιοι έριχναν «λάσπη» τα προηγούμενα χρόνια και κάποια στιγμή αυτό θα πρέπει να τελειώσει. Εδώ θα είμαστε για να καταγράψουμε μέσω του novasports.gr τις επόμενες κινήσεις τους. Το θέμα βέβαια αυτή τη στιγμή δεν είναι αν «κατηγορήθηκε» σωστά ή λάθος ο Νικολαϊδης όσο ήταν στη προεδρία της ΠΑΕ, αλλά η σωτηρία της ΑΕΚ σε μια πολύ δύσκολη στιγμή.

Όσο νωρίτερα το αντιληφθούν και αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, τόσο λιγότερο θα είναι το κακό και φυσικά θα αποφευχθεί ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags