Facebook Pixel «Κανένα θέμα με Περρή»...
| 2012-02-07 18:21:00

«Κανένα θέμα με Περρή»...

«Κανένα θέμα με Περρή»...

Μετά τα εργασιακά και το τι θα γίνει επιτέλους με την τρόικα, το σημαντικότερο θέμα στην χώρα μας, όπως φαίνεται και από την έκταση που έχει πάρει, είναι η απόλυση της Γιολάντας Διαμαντή από το ραδιοφωνικό σταθμό «Sfera», μετά το επεισόδιο που υπήρξε στον... αέρα με τον συμπαρουσιαστή της Βαγγέλη Περρή.

Εμείς παρακολουθούμε με αγωνία το σημαντικότατο αυτό θέμα και η νέα εξέλιξη που υπάρχει είναι η διευκρίνιση της Διαμαντή, πως ο Περρής δεν φταίει για την απόλυσή της και πως οι σχέσεις τους παραμένουν πολύ καλές (τώρα ησυχάσαμε).

Αναλυτικά τόνισε: «Επειδή, προφανώς από ενδιαφέρον για το οποίο ευχαριστώ θερμά, το τελευταίο διάστημα παρουσιάζομαι ως θύμα απόλυσης εκ μέρους του Βαγγέλη Περρή, διευκρινίζω το προφανές για όσους μας γνωρίζουν, ότι δηλαδή ο Βαγγέλης δεν έχει καμία σχέση με την απομάκρυνση μου από το Sfera λόγω θέσης και σχέσης.

Λόγω θέσης, γιατί την απόφαση την πήρε η ιδιοκτησία του σταθμού και λόγω σχέσης γιατί με τον Βαγγέλη δεν είμαστε απλώς συνεργάτες, αλλά συνδεόμαστε στενότατα σε φιλικό και οικογενειακό επίπεδο. Τα περί συμμετοχής του στην απόλυση μου διαψεύδονται τόσο από τα γεγονότα που συνέβησαν (φιλοξενία μου στο «Όλα 12» κ.λ.π) όσο και απ΄ αυτά που θα ακολουθήσουν. Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σας και τρέφω την ελπίδα ότι σύντομα θα καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός ώστε να επιστρέψει ο καθένας στη δουλειά του.
Γιολάντα Διαμαντή».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags