Facebook Pixel Η επιστροφή Μπουμσόνγκ
| 2012-02-09 12:38:00

Η επιστροφή Μπουμσόνγκ

Η επιστροφή Μπουμσόνγκ

Είναι πολύ πιθανό από την Δευτέρα ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ να μπει ξανά σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αλλά όπως και να έχει ο Γάλλος θα είναι έτοιμος στα ντέρμπι!

 

Μπορεί την απουσία του ο Παναθηναϊκός να μην την έχει πληρώσει, αφού η ομάδα έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ αυτό στη Λιβαδειά που βέβαια στοίχισε, αλλά δεδομένα ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ είναι ο κορυφαίος αμυντικός στο ρόστερ της ομάδας.

Ο τραυματισμός του στο ματς με τον Παναιτωλικό ήταν ένα πλήγμα για τους «πράσινους», αλλά φαίνεται πως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γάλλου αμυντικού, που θα λύσει σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο «Μπουμ» στην εκδήλωση για την πίτα της ομάδας τόνισε πως θα είναι έτοιμος σε περίπου τρεις εβδομάδες. Η μία από αυτές πέρασε και ο Γάλλος πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, με αποτέλεσμα οι εκτιμήσεις να αναφέρουν πως θα είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Οι πιο αισιόδοξοι, μάλιστα, αναφέρουν πως την Δευτέρα θα αρχίσει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Πορτογάλο τεχνικό, αφού θα έχει ξανά στην... φαρέτρα του έναν πολύ σημαντικό παίκτη.

Πηγή: Leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags