Facebook Pixel Σουλτάν Αλ Βγενό και όχι ...Τσάκα - τσάκα!
| 2012-02-09 20:30:00

Σουλτάν Αλ Βγενό και όχι ...Τσάκα - τσάκα!

Σουλτάν Αλ Βγενό και όχι ...Τσάκα - τσάκα!

Μια χαρά φαίνεται να τον έχουν βολέψει τον Βγενόπουλο οι καθυστερήσεις στην υπόθεση των υποτιθέμενων επενδυτών από την Αραβία. Όπως ήθελε θα μπει στην αύξηση Μ.Κ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Από εδώ το πήγε ο "Βγενό", από εκεί το έφερε, κατάφερε τελικά να επιστρέψει στα του Παναθηναϊκού, καβάλα σε άσπρο άλογο! Έχετε καταλάβει τι έχει γίνει; Ο Βγενόπουλος αυτή τη στιγμή (ξανα)φαντάζει ως η μοναδική λύση για το τριφύλλι, προκειμένου να βγει η σεζόν χωρίς προβλήματα, αλλά και να δώσει προοπτική στην ομάδα. Η τιμή της μετοχής φαίνεται πως "κλειδώνει" στα 0,33 ευρώ, την τιμή δηλαδή που είχε ζητήσει από τον περασμένο Σεπτέμβρη ο Βγενόπουλος.

Δεν είναι, όμως, αυτό το μοναδικό κοινό σημείο σε σχέση με την προηγούμενη εμφάνιση στα του Παναθηναϊκού, που είχε κάνει ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος της ΠΑΕ. Και τότε, όπως και τώρα, είχε περάσει η μεταγραφική περίοδος. Κατ' επέκταση δεν χρειαζόταν, όπως δεν χρειάζεται και τώρα, να κάνει μεταγραφές και να φέρει στο τριφύλλι έναν από τους δύο-τρεις Σισέ ή Πιζάρο που είχε υποσχεθεί. Δεν χρειάζεται, δηλαδή, να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, ούτε για τις μετοχές, αλλά ούτε και για μεταγραφική ενίσχυση.

Ο Βγενόπουλος, πάντως, μοιάζει μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό και, ίσως, να είναι κιόλας. Ποιος θυμάται τον Τσάκα και τους υποψήφιους Άραβες επενδυτές αυτό το διάστημα; Αντίθετα, οι περισσότεροι θέλουν να τους ξεχάσουν, καθώς χάθηκε πολύτιμος χρόνος με όλη αυτή την ιστορία. Χρόνο που... κέρδισε ο Βγενόπουλος μέχρι να σχεδιάσει πώς θα κινηθεί, αλλά και να κάνει επαφές με άλλους επιχειρηματίες που μπορούν να τον βοηθήσουν στο εγχείρημα του.

"Ο Άραβας του Παναθηναϊκού είναι ο Βγενόπουλος", έλεγαν από τον περασμένο Σεπτέμβρη άνθρωποι που βρίσκονται χρόνια κοντά στην ομάδα και δεν έδιναν πολλές πιθανότητες να προκύψει κάτι θετικό από τον μεσάζοντα Τσάκα. Δικαιώθηκαν; Ο χρόνος θα το δείξει, αλλά αυτή τη στιγμή το μόνο σίγουρο είναι πως ο... Σουλτάν Αλ Βγενό εμφανίζεται ως η μοναδική λύση για τον Παναθηναϊκό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, πως για μεγάλο διάστημα της επιχειρηματικής καριέρας του, οι ...μπίζνες του είχαν άμεση συνάρτηση με κεφάλαια από την Αραβία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags