Facebook Pixel Η χρεωκοπία (και) στη Νέα Σμύρνη!
| 2012-02-12 12:54:00

Η χρεωκοπία (και) στη Νέα Σμύρνη!

Η χρεωκοπία (και) στη Νέα Σμύρνη!

Πέρα από τη χρεωκοπία που κινδυνεύει η χώρα, υπάρχει κι η άλλη χρεωκοπία. Η ποδοσφαιρική! Και δεν είναι μόνο η οικονομική, με χαρακτηριστικό τον Πανιώνιο, αλλά και η… χρεωκοπία του θεάματος. Γράφει ο Άγγελος Μενδρινός.

Ήταν άτυχοι αυτοί που πήγαν στη Νέα Σμύρνη για να δουν τον Πανιώνιο να παίζει με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως άτυχοι ήταν και οι Γιαννιώτες που πήγαν και στον α’ γύρο.

Δύο ματς, 190 λεπτά ποδοσφαιρικού αγώνα συν κάτι… ψιλά για τις καθυστερήσεις και ένα πελώριο μηδενικό. Όχι μόνο στο αποτέλεσμα, αλλά και στο θέαμα.
Υπάρχουν ματς που τελειώνουν χωρίς γκολ, αλλά μπορεί να ευχαριστηθεί ο θεατής (η ο τηλεθεατής). Υπάρχουν όμως και ματς που τελειώνουν με… τρία κουλουράκια. Τα δύο είναι το αποτέλεσμα και το… τρίτο το θέαμα. Στην Superleague που ταλανίζεται από τόσα προβλήματα το κουλουράκι στο θέαμα τοπ βλέπουμε όλο και πιο συχνά.
Δεν ξέρω εάν η Ελλάδα βγει από την Ευρωζώνη κι αν καταστραφεί. Αυτό που βλέπουμε όμως είναι ότι το πρωτάθλημα χρεοκοπεί μέρα με τη μέρα. Οι ομάδες παίζουν διαρκώς και χειρότερα και το σημαντικότερο είναι ότι δεν καταφέρνουν να βρουν παίκτες με όρεξη για καλό ποδόσφαιρο, τουλάχιστον για να εξασφαλίσουν μια καλή μεταγραφή στο εξωτερικό.
Ίσως να φταίει και η γενικότερη μιζέρια. Όχι στο ποδόσφαιρο, αλλά και γενικά. Ίσως πάλι να είναι αυτές οι δυνατότητες των ομάδων.
Το ματς της Νέας Σμύρνης θα ξεχαστεί εύκολα. Το κακό είναι ότι αύριο, την άλλη εβδομάδα ένα ακόμα ματς σαν κι αυτό θα κάνει την εμφάνισή του. Ζούμε έτσι κι αλλιώς σε μια γκρίζα εποχή και νοιώθουμε ότι η ζωή μας αύριο θα είναι… μαύρη. Τουλάχιστον το ποδόσφαιρο ας μας χαρίσει το… εφήμερο. Ένα κάποιο χαμόγελο…
Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags