Facebook Pixel "Προσπαθώ για το καλύτερο". Πάντα;
| 2012-02-14 09:27:00

"Προσπαθώ για το καλύτερο". Πάντα;

"Προσπαθώ για το καλύτερο". Πάντα;

Αν ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που πρέπει μπορεί να κερδίσει και τον Εργοτέλη, σύμφωνα με τον Νίκο Σπυρόπουλο.

«Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε, μετά το άσχημο αποτέλεσμα που είχαμε στη Λιβαδειά. Κάναμε, νομίζω, ένα καλό παιχνίδι. Από το ξεκίνημα του αγώνα δείξαμε πόσο πολύ το θέλαμε να κερδίσουμε και ευτυχώς καταφέραμε στην επανάληψη να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες, να πετύχουμε τα γκολ και να επιστρέψουμε στην κορυφή», τόνισε στην "Πράσινη" ο Έλληνας μπακ και συμπλήρωσε:

«Είχαμε αρκετές απουσίες, αλλά είμαστε Παναθηναϊκός. Έχουμε αρκετά παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν και το έκαναν. Το καλό είναι ότι σιγά-σιγά επανέρχονται και οι τραυματίες.

Η Ξάνθη είναι μια καλή ομάδα. Ήρθε στο ΟΑΚΑ για να αγωνιστεί. Δεν ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς, ώστε να τους ανοίξουμε λίγο περισσότερο. Ευτυχώς στο δεύτερο ημίχρονο σκοράραμε και κερδίσαμε το παιχνίδι».

Για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλει προσοχή, όπως όλα τα ματς. Ο Εργοτέλης έχει μια πολύ καλή ομάδα. Ελπίζω να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί. Αν είμαστε όπως πρέπει, θα κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για την προσωπική του απόδοση: «Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Άλλες φορές βγαίνει, άλλες όχι. Κόντρα στην Ξάνθη, βγήκε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags