Ο έμπειρος μέσος έκανε κάποιες χειρονομίες και γενικά έδειχνε "τρελαμένος". Κάποιοι είπαν ότι απευθυνόταν στον κόσμο που τον "κράζει" μη αναγνωρίζοντας την προσφορά του στον σύλλογο.

Κάποιοι άλλοι υπέθεσαν ότι απευθυνόταν στον Φερέιρα που τον έχει παραγκωνίσει, ενώ ειπώθηκε ότι μπορεί και να τα έβαλε με τον πάγκο της Ξάνθης.

Ωστόσο, τίποτα απ' αυτά δεν πρέπει να ισχύει... Ο παίκτης δεν εξήγησε δημόσια του ξέσπασμά του, αλλά σύμφωνα με όσα έλεγε στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια δεν έχει κάποιον συγκεκριμένο "στόχο". Ούτε τον κόσμο ήθελε να πικάρει, ούτε να στείλει "μήνυμα" στον προπονητή του.

Απλά με αυτό τον τρόπο του βγήκε η πίεση που ένιωθε τόσο καιρό που ήταν παροπλισμένος. Βλέπετε, δεν έχει συνηθίσει να είναι ανενεργό μέλος σε μια ομάδα ο Καραγκούνης. Θέλει πάντα να παίζει, να τα δίνει όλα και να κερδίζει.

Το γεγονός ότι θεωρείται "παγκίτης" τον έχει ενοχλήσει, αλλά δεν το εκφράζει στον προπονητή του. Μετά το γκολ, όμως, με την Ξάνθη ένιωσε την ανάγκη να ξεσπάσει και να το πανηγυρίσει έξαλλα. Αυτό έλεγε στους συμπαίκτες του. Και τίποτα παραπάνω...