Facebook Pixel Το έχουμε ξαναδεί το έργο!
| 2012-02-16 14:45:00

Το έχουμε ξαναδεί το έργο!

Το έχουμε ξαναδεί το έργο!

Με την ακρίβεια ωρολογιακής βόμβας έρχονται στο προσκήνιο ο Aνδρέας Βγενόπουλος και οι Άραβες για τον Παναθηναϊκό, μετά τη λήξη της κάθε μεταγραφικής περιόδου. Εξηγούμαστε...

Την πρώτη φορά που (ξανα)επέστρεψε στην επικαιρότητα του "τριφυλλιού" ο "Mr MIG", ήταν όταν είχε λήξει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού.

Ο "Βγενό" εμφανίστηκε από το πουθενά σαν σωτήρας, είπε όσα είχε να πει και, θεωρητικά, περίμενε τον Τζίγγερ. Λίγες ημέρες αργότερα εμφανίστηκε ο Τσάκας, με το ενδιαφέρον του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Οι μήνες περνούσαν, το ένα έφερνε το άλλο και, στο μεταξύ, οι παίκτες έμειναν απλήρωτοι και οι "πράσινοι" δεν ενισχύθηκαν στις μεταγραφές του χειμώνα, παρότι κυνηγούσαν το πρωτάθλημα.

Τι ακολούθησε; Εκεί που ο ορίζοντας έγινε πάλι μαύρος και άραχνος στα διοικητικά-οικονομικά του συλλόγου, ο Βγενόπουλος ξαναχτύπησε πριν από λίγες ημέρες. Είπε "είμαι εδώ", πέτυχε το ένα από τα δύο που ζητούσε από τον Βαρδινογιάννη (η τιμή μετοχής στην αύξηση του Μ.Κ. να είναι στα 0,33 ευρώ) και περίμενε.

Η συνέχεια; Ψηφίστηκε ο νέος νόμος που επιτρέπει σε ξένους επενδυτές να ρίξουν χρήματα σε ελληνικές επιχειρήσεις. Και, τσουπ, να 'τος πάλι ο Τσάκας μπροστά μας, να ενημερώνει πως τη Δευτέρα θα υπάρξει πρόταση από τους Άραβες που εκπροσωπεί αυτό το διάστημα, προς τον Τζίγγερ.

Ό,τι ακριβώς είχε συμβεί και τον περασμένο Σεπτέμβρη, δηλαδή! Στο ίδιο έργο θεατές, όμως, δύσκολα θα ξαναβρεθούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, που πλέον έχουν σχηματίσει άποψη και ξέρουν τι να περιμένουν κι από ποιον. Έχουν γνώση, δηλαδή, Υπομονή δεν έχουν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags