Facebook Pixel Sokratis και Μανωλάς τρώνε τη σκόνη του Παπάζογλου;
| 2012-02-18 10:30:00

Sokratis και Μανωλάς τρώνε τη σκόνη του Παπάζογλου;

Sokratis και Μανωλάς τρώνε τη σκόνη του Παπάζογλου;

Πολλούς πόντους στην εκτίμηση του Βαλβέρδε -και όχι μόνο του Βάσκου- κέρδισε με την εμφάνισή του στη Μόσχα ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Τάσος Παπάζογλου...

Ο Μέλμπεργκ έχει χτυπήσει στο κεφάλι μετά από σύγκρουση με τον Μέγερι και έχει φύγει, σε χαμένο κόσμο, για τα αποδυτήρια και, στη συνέχεια, για το νοσοκομείο. Στον πάγκο βρίσκονται οι Μοντέστο και Παπάζογλου και ο Βαλβέρδε δίνει εντολή στον Τάσο να αλλάξει για να μπει στο παιχνίδι. Ρίσκο, θα μπορούσε να πει κάποιος, καθώς ο Μοντέστο είναι πιο μπαρουτοκαπνισμένος σε ευρωπαϊκά ματς. Ο Ισπανός, όμως, σκέφτηκε διαφορετικά (ο Παπάζογλου είναι πιο γρήγορος και έχει περισσότερες αντοχές για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες της Μόσχας) και, τελικά, δικαιώθηκε.

Αποτέλεσμα; Ο Έλληνας στόπερ πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, καθώς δεν είναι λίγο να αναπληρώσεις τον Μέλμπεργκ επάξια, σε τόσο ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες. Ο Παπάζογλου τα κατάφερε και φαίνεται πως έβαλε σε σκέψεις τους ερυθρόλευκους για τη λίστα των παικτών που εξετάζονται για την ενίσχυση της άμυνας το καλοκαίρι. Γιατί ακόμα και αν συνεχίσει κανονικά στην ομάδα ο Μέλμπεργκ, θα χρειαστεί ένας ακόμα σέντερ μπακ για να μοιραστεί τα παιχνίδια μαζί του, στο πλευρό του Αβράμη.

Το σίγουρο είναι πως τα ονόματα των Μανωλά και Παπασταθόπουλου "γυρίζουν" εδώ και πολύ καιρό στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ. Μην είστε τόσο σίγουροι, όμως, πως θα συνεχίσει να συμβαίνει το ίδιο και στο μέλλον. Πολύ περισσότερο αν πάρει νέες ευκαιρίες ο Παπάζογλου από τον Βαλβέρδε και συνεχίσει με παρόμοιες εμφανίσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags