Facebook Pixel "Έρχομαι για να βοηθήσω... "
| 2012-02-18 16:30:00

"Έρχομαι για να βοηθήσω... "

"Έρχομαι για να βοηθήσω... "

Στην Ελλάδα αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα ο Νίκος Νοτιάς για να βοηθήσει την ΑΕΚ και όχι να βγάλει χρήματα από την ομάδα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του. 

Ο μεγαλομέτοχος των "κιτρινόμαυρων" μίλησε στην εφημερίδα "Real News" και σχολίασε αναφορικά με τα σχέδια που έχει για την "Ένωση":

«Οι συνεντεύξεις δεν μ' αρέσουν. Ποτέ δεν τα ήθελα τα λόγια τα πολλά και τα μεγάλα ούτε την δημοσιότητα. Ασχολήθηκα και ασχολούμαι με την ΑΕΚ επειδή την αγαπώ και επειδή ήθελα και θέλω να προσφέρω, και στην ομάδα και στην πατρίδα μου. Ούτε τα προεδριλίκια ζήτησα ποτέ ούτε τις καρέκλες. Και κάνουν λάθος αυτοί που νομίζουν πως δεν ξέρω ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα τώρα».

-Θα κάνετε, άρα, κάτι γι' αυτό;

«Το κοιτάζουμε με τον Πέτρο (σ.σ. Παππάς). Σίγουρα δεν είναι εύκολη η κατάσταση. Και να σας πω και κάτι; Δεν μπορούν πάντα μόνο δύο άνθρωποι να πληρώνουν. Αλλιώς ξεκινήσαμε το 2004 και αλλιώς είμαστε τώρα. Ημασταν μια αλυσίδα γερή και σιγά σιγά άρχισαν να φεύγουν ένας ένας οι κρίκοι. Μα έτσι δεν μπορεί να προχωρήσει κάτι, το καταλαβαίνετε φαντάζομαι. Αν δεν είμαστε ενωμένοι, πρόοδος δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags