Facebook Pixel Σηφάκης 161 μέρες μετά
| 2012-02-18 17:03:00

Σηφάκης 161 μέρες μετά

Σηφάκης 161 μέρες μετά

Η απόφαση του Μασάδο να συμπεριλάβει τον Μιχάλη Σηφάκη στην αποστολή έχει εξήγηση.

Η πρόθεσή του Πορτογάλου να αρχίσει να τον βάζει στα πλάνα του φάνηκε μεσοβδόμαδα όταν έδωσε την εντολή να πραγματοποιήσει και δεύτερη προπόνηση. Είναι ξεκάθαρο πως το τεχνικό τιμ έχει πέσει πάνω στον διεθνή γκολκίπερ ώστε να ετοιμαστεί το συντομότερο δυνατόν.

Άλλωστε ο ίδιος βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση καθώς στο διάστημα της αποθεραπείας του έκανε πολύ καλή δουλεία και το τελευταίο διάστημα όχι μόνο έχει χαλαρώσει αλλά έχει εντείνει κιόλας την προσπάθεια.

Εξάλλου εκτός της κατάστασής του, ο Μασάδο ποντάρει αρκετά και στην εμπειρία που έχει από σημαντικούς αγώνες και ενόψει ντέρμπι θέλει να έχει ένα ακόμα ποδοσφαιριστή στην αποστολή ο οποίος είναι ικανός να μεταλαμπαδεύσει τη πίστη για νίκη στην Τούμπα.

Η τελευταία φορά που φόρεσε ο Σηφάκης γάντια ήταν στις 11.09.2011 κόντρα στον Ατρόμητο αφού έκτοτε υπεβλήθη σε επέμβαση στο γόνατο και πρόσφατα μπήκε στις προπονήσεις. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά απλά και μόνο η συμμετοχή του στην αποστολή μπορεί να δώσει ένα διαφορετικό ‘αέρα’.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags