Facebook Pixel Να 'ναι καλά ο Ολυμπιακός...
| 2012-02-19 17:55:00

Να 'ναι καλά ο Ολυμπιακός...

Να 'ναι καλά ο Ολυμπιακός...

Με γκολ των "ερυθρόλευκων" Τάτου (30') και Μήτρογλου (71') ο Ατρόμητος πήρε σπουδαίο "διπλό" στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ (1-2) και ξαναβλέπει Ευρώπη. Με ανύπαρκτο πέναλτι μείωσαν οι γηπεδούχοι (Μπακαγιόκο - 75').

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ άσχημα με τις δύο ομάδες να μη ...ψήνονται να παίξουν ποδόσφαιρο. Στο πρώτο μισάωρο πόνεσαν τα ματάκια μας, ωστόσο κάτι έγινε μετά το γκολ του Ατρόμητου στο 30', όταν ο Τάτος έβαλε ίσως το πιο εύκολο γκολ στην καριέρα του σκοράρωντας από κοντά μετά από λάθος απόκρουση του Κηπουρού στο σουτ του Σφακιανάκη.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με δύο εκατέρωθεν παρόμοιες μεγάλες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Τόσο ο Ατρόμητος με δράστη τον Μήτρογλου και σωτήρα τον Πατσατζόγλου, όσο και ο ΠΑΣ με εκτελεστή τον Μπακαγιόγκο κι από μηχανής Θεό τον Νάστο είδαν την μπάλα να μην περνάει για λίγο τη γραμμή του τέρματος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα να πιέζει έχοντας την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά χωρίς να έχει τις μεγάλες ευκαιρίες. Ο Ατρόμητος, μάλιστα, που επέλεξε να έχει παθητικό ρόλο περιμένοντας τον αντίπαλο, κατάφερε να σκοράρει και δεύτερο τέρμα, μετά από εκπληκτική κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ.

Στο 71' ο Φυτανίδης πέρασε στον Μπρίτο αυτός με τη μία την έδωσε στον Μήτρογλου που δε δυσκολεύτηκε από το σημείο του πέναλτι να κάνει το 0-2. Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο ΠΑΣ ήταν να μειώσει στο 75' με εκτέλεση πέναλτι του Μπακαγιόκο.

Ένα πέναλτι που, βεβαίως, δεν υπήρχε και επέδειξε ο διαιτητής Τριτσώνης σε μαρκάρισμα του Δημούτσου στον Γεωργίου. Με αυτή τη σημαντική νίκη ο Ατρόμητος ξαναέπιασε την 5η προνομιούχο θέση (34 βαθμούς) που οδηγεί στην Ευρώπη, ενώ ο ΠΑΣ έχασε έδαφος σε ό,τι αφορά την παραμονή.

Το live του sportdog

90+2: Λήξη αγώνα.

75': ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ! Ο Μπακαγιόκο μειώνει με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο, ωστόσο δε φαίνεται να υπάρχει από τον Δημούτσο στον Γεωργίου.

71': ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ! Μετά από φοβερή κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, ο Μήτρογλου θα κάνει το 0-2.

70': Ο ΠΑΣ πιέζει για την ισοφάριση, αλλά δεν έχει κάνει τη μεγάλη φάση.

46': Έναρξη δευτέρου μέρους.

44': Aπαντάει ο ΠΑΣ στις ευκαιρίες. Ο Μπακαγιόγο πλασάρει τον Ράντμαν, αλλά ο Νάστος θα προλάβει να διώξει την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή.

38': Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον Μήτρογλου που πλάσαρε τον Κηπουρό, αλλά ο Πατσατζόγλου έσωσε πάνω στη γραμμή! 

30': ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ! Ο Σφακιανάκης θα πιάσει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή,  ο Κηπουρός θα διώξει πάνω στον Τάτο, ο οποίος από κοντά με πλασέ έκανε το 0-1.

20': Χωρίς τη μεγάλη ευκαιρία το πρώτο 20λεπτο... Ανουσία υπεροχή των γηπεδούχων.

1' Έναρξη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Ντάσιος, Κώτσιος, Πατσατζόγλου, Μιχαήλ, Λίλα, Μπεσέρα, Βίλα, Γεωργίου, Ζαμπρέλα, Μπακαγιόκο.

Ατρόμητος: Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ζουέλα, Τάτος, Νάστος, Γιαννούλης, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Μήτρογλου, Μπρίτο.

Διαιτητής: Τριτσώνης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags