Facebook Pixel Έστειλε λεφτά για τα εισιτήρια
| 2012-02-21 11:38:00

Έστειλε λεφτά για τα εισιτήρια

Έστειλε λεφτά για τα εισιτήρια

Με κόσμο θα υποδεχθεί την Κυριακή η ΑΕΚ τον ΟΦΗ, καθώς ο Νίκος Νοτιάς κάλυψε το ποσό (περίπου 50.000 ευρώ) για να σφραγίσει η εφορία τα εισιτήρια.

Μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε έρθει σε επικοινωνία µε τον Πέτρο Παππά και ουδείς γνώριζε την ηµεροµηνία άφιξής του στην Ελλάδα. Ωστόσο, ο Νίκος Νοτιάς φαίνεται να ενεργοποιείται, προχωρώντας ήδη από χθες σε πράξεις.

Συγκεκριµένα, ο Ελληνοαµερικανός επιχειρηµατίας απέστειλε το πρωί τα υπόλοιπα χρήµατα (περίπου 50.000 ευρώ) που έχει ανάγκη η ΑΕΚ για την έκδοση εισιτηρίων για το µατς µε τον ΟΦΗ, αποδεικνύοντας µε αυτόν τον τρόπο πως προτίθεται έστω και στο παρά ένα να συνδράµει, ώστε να ξεφύγει η Ενωση από το χείλος της καταστροφής.

Κάτι που θα συµβεί µόνο αν ο Ελληνοαµερικανός έρθει σε συµφωνία µε τους υπόλοιπους µετόχους για τη συγκέντρωση ρευστού που θα αποδεικνύει στην UEFA πως ο σύλλογος βρίσκεται σε διαδικασία εξυγίανσης.

Αλλωστε, η κλεψύδρα πλέον αδειάζει, καθώς σε δυο ηµέρες θα κριθεί το ευρωπαϊκό µέλλον της ΑΕΚ ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA, µε τους µετόχους της οµάδας του 2004 να δείχνουν πως έστω και την ύστατη ώρα θα συµφωνήσουν στο ποσό που θα πρέπει να βάλει ο καθένας για να καλυφθεί σε πρώτη φάση η τρύπα των 7 εκατ. ευρώ.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags