Facebook Pixel Φίλοι κολλητοί πρίγκιπας και Ντέμης!
| 2012-02-25 10:18:00

Φίλοι κολλητοί πρίγκιπας και Ντέμης!

Φίλοι κολλητοί πρίγκιπας και Ντέμης!

Κολλητοί φίλοι οι Ντέμης Νικολαϊδης και Τουρκι Αλ Σουνταϊρι. Οι διακοπές του Ντέμη με τον γιο του πρίγκιπα στο κότερο του δεύτερου, η Μπιγιονσέ και η Ριάνα.

Με ...πριγκιπικό κύρος φαίνεται πως κινείται ο Ντέμης Νικολαΐδης γύρω από την πιθανότητα επιστροφής του στην ΑΕΚ.

Κατά πληροφορίες που διέρρευσαν χθες από το περιβάλλον του πρώην προέδρου, ο Σαουδάραβας Τουρκί Αλ Σουνταϊρί είναι ο επιχειρηματίας που δίνει τα 2 εκατ. ευρώ για την ταμειακή διευκόλυνση της ΠΑΕ. Συνδέεται με βαθιά φιλία με τον Νικολαΐδη και υπό αυτό το πρίσμα δέχτηκε να κάνει τον δανεισμό.

Τα χρήματα για τον δανεισμό της ΑΕΚ έχουν κατατεθεί ήδη σε λογαριασμό του Νικολαΐδη μέσω κυπριακής εταιρείας. Ηταν και η μόνη πληροφορία που μπόρεσε να δώσει στα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ο Ανδρέας Δημητρέλος, παραπέμποντας σε περισσότερες διευκρινίσεις από τον Χάρη Οικονομόπουλο.

Στην ΠΑΕ επιθυμούν να λάβουν τα χρήματα από την ταμειακή διευκόλυνση έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας και για το λόγο αυτόν θα υπάρξει μέσα στο Σαββατοκύριακο συνάντηση του Δημητρέλου με τον Οικονομόπουλο.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως δεν προκύπτει κανένα ενδιαφέρον του Τουρκί για περαιτέρω ενασχόληση με την ΑΕΚ. Μολονότι κατά το παρελθόν είχε δείξει ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα, το θέμα του ποδοσφαίρου δεν φαίνεται να βρίσκεται στις βλέψεις του.

Βέβαια, στο διοικητικό συμβούλιο της Αλ Νασρ, ομάδας της Σαουδικής Αραβίας, υπάρχει μέλος με το όνομα του Τουρκί. Διευκολύνει ταμειακά την ΑΕΚ και δεν επιθυμεί επιτόκιο (μολονότι περιλαμβάνεται 5,75%, που δεν θα επιβαρύνει πάντως την ομάδα).

Ο Νικολαΐδης φέρεται πως συνεργάζεται επαγγελματικά με τον πρίγκιπα στη χώρα του, σε διάφορες δουλειές που έκανε μέσω της Group 11. Κατά πληροφορίες, ο Τουρκί ήταν αυτός που του ανοιξε την πόρτα για να φέρει στην Ελλάδα ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, όπως η Μπιγιονσέ και η Ριάνα, που έφερε τους προηγούμενους μήνες ο Νικολαΐδης. Αυτό ήταν το έναυσμα μιας καλής φιλίας, που έφτασε να βρίσκεται και σε οικογενειακό επίπεδο.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο Τουρκί έχει τόσο καλή φιλία με τον Νικολαΐδη ώστε το περασμένο καλοκαίρι του εμπιστεύτηκε τις διακοπές του γιου του. Ο γιος του Τουρκί Αλ Σουνταϊρί έφερε το κότερό του στην Αθήνα και μαζί με τον Νικολαΐδη έκαναν διακοπές στο Αιγαίο για ένα μήνα. Και ο ίδιος, βέβαια, έχει ταξιδέψει αρκετές φορές στην Ελλάδα, καθώς εκτιμά τον ελληνικό πολιτισμό και τις ομορφιές της χώρας μας.

Ο Τουρκί Αλ Σουνταϊρί είναι μέλος μιας από τις πιο ισχυρές οικογένειες της Σαουδικής Αραβίας και έχει παντρευτεί μια από τις κόρες του πρώτου τη τάξει διαδόχου του θρόνου, του πρίγκιπα Ναΐφ Μπιν Αμπντάλ-Αζίζ Αλ Σαούντ.

Ο πρίγκιπας Ναΐφ αποτελεί τεράστιο οικονομικό μέγεθος, με ασύλληπτη περιουσία που θα μπορούσε να αγοράσει ...δέκα φορές την ΑΕΚ. Κάποιες πηγές τόνιζαν πάντως πως με το συγκεκριμένο όνομα δεν υπάρχει πρίγκιπας, αλλά πως η μητέρα του έχει σχέση με τη βασιλική οικογένεια.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags