Facebook Pixel Το πιστεύει ο "κοντός"
| 2012-02-25 15:12:00

Το πιστεύει ο "κοντός"

Το πιστεύει ο "κοντός"

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα πιστεύει στην πρόκριση επί της Μέταλιστ αν ο Ολυμπιακός παίξει όπως με την Ρούμπιν και έχει τη βοηθεία του κόσμου του. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού:

Για την πρόκριση επί της Ρουμπίν: "Ήταν ένα δύσκολο ματς, μια δύσκολη πρόκριση. Ευτυχώς βάλαμε ένα γρήγορο γκολ κι έγιναν όλα πιο εύκολα. Είχαμε καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο. Σε αυτό το διάστημα είχαμε εμείς τις ευκαιρίες. Στο δεύτερο έπαιξαν καλύτερα, εμείς ήμασταν πιο οργανωμένοι και καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ. Ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος η Ρουμπίν. Έκανε ευκαιρίες, περιμέναμε ότι θα είναι δύσκολα. Γενικά έγινε μεγάλη προσπάθεια και ήταν μια σημαντική πρόκριση με δύο νίκες μάλιστα".

Για τον Ρόι Κάρολ: "Ήταν μια μεγάλη νίκη. Τα κατάφερε υπέροχα. Ήταν σημαντικό για τον κόσμο μας, για όλη την ομάδα. Έπιασε το πέναλτι στη Μόσχα αν και μπήκε σε ένα δύσκολο σημείο και έκανε τόσο κρύο. Ήταν πολύ καλός και ήταν σημαντική η συνεισφορά του στην πρόκριση".

Για τη Μέταλιστ: "Θα δούμε τώρα τη Μέταλιστ. Θα παίξουμε με την ίδια σοβαρότητα που παίξαμε με τη Ρουμπίν. Θα παίξουμε και με την ίδια λογική και ψυχολογία. Με τον κόσμο μας θα προσπαθήσουμε για μία ακόμα πρόκριση".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags