Τοροσίδης, Αβραάμ, Χολέμπας, Μανιάτης. Με συνέπεια να υπάρχει έστω ο …αστείος κίνδυνος να υποστεί κανένα τραυματισμό από κάποιον εξ αυτών!

Μόνο που ο Μιραλάς δε θα βρει αντιπάλους μόνο …συμπαίκτες του. Θα βρει κι αντιπάλους παίκτες του Παναθηναϊκού, του έτερου διεκδικητή του τίτλου, δηλαδή. Είτε αυτοί είναι ο Καρνέζης κι ο Κατσουράνης, είτε είναι ο Σπυρόπουλος, ο Καραγκούνης κι ο Χριστοδουλόπουλος.

Κι όπως υπάρχει περίπτωση να γίνει καμία… πλάκα και βγει νοκ άουτ από ένα συμπαίκτη του (!!!), έτσι υπάρχει περίπτωση να γίνει καμία… χοντράδα και βγει νοκ άουτ ο Μιραλάς από κανένα αντίπαλό του, παίκτη του Παναθηναϊκού.

Φαίνεται τραβηγμένο το στόρι, αλλά νομίζω πως τα μάτια μας έχουν δει πολλά. Έτσι δεν είναι; Και θεωρώ ότι το θέμα δεν είναι τόσο απλό, όσο ίσως σε μία πρώτη ανάγνωση μπορεί κάποιος να το δει.

Μιλάμε για τον Μιραλάς, το μεγαλύτερο επιθετικό όπλο του Ολυμπιακού, στην πιο κρίσιμη φάση της σεζόν, τώρα που καθορίζονται τα πάντα σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Και μιλάμε για αντιπάλους του παίκτες του Παναθηναϊκού, που ξέρουν ότι ο σύλλογός τους θα σωθεί μόνο αν πάρει φέτος το πρωτάθλημα, ώστε να παίξει τη νέα σεζόν σίγουρα στο Τσάμπιονς Λιγκ και πάρει τα εκατομμύρια Ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr