Facebook Pixel Την πονάει την ομάδα του
| 2012-02-28 11:50:00

Την πονάει την ομάδα του

Την πονάει την ομάδα του

Μόνο κουκούλα που δεν του είχαν φορέσει του Ντέμη. Γράφει ο Ανδρέας Παπαλουκάς.

Μάλιστα, οι μέχρι τότε ομοϊδεάτες του, τον είχαν αποκαλέσει... Αρντέμη Μάτσα, επειδή είχε παραδώσει στην αστυνομία βίντεο με επεισόδια σε αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, στα οποία πρωταγωνιστούσαν οπαδοί της ομάδας του.

Βέβαια, αν προήδρευε ομάδας η οποία συμμετείχε στην Πρέμιερ Λιγκ, θα αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση. Οπως αποτελούν οι διοικούντες την Αρσεναλ, οι οποίοι ψάχνουν να βρουν τους φίλους των «κανονιέρηδων», που απλώς συμπεριφέρθηκαν απρεπώς προς τον προπονητή της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ. Τον αποδοκίμασαν και τον ειρωνεύτηκαν για το γεγονός ότι ακούστηκε πως είναι ένας εκ των υποψηφίων να αντικαταστήσουν τον Φάμπιο Καπέλο στη θέση του προπονητή της εθνικής Αγγλίας. Και παρότι η διοίκηση της Αρσεναλ καταδίκασε, με ανακοίνωση, το συμβάν, αποφάσισε να προχωρήσει ακόμα παραπέρα.

Να γίνει... Ντέμης. Να διεξαγάγει έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες ενός γεγονότος που αποτελεί συνήθη πρακτική των Ελλήνων οπαδών. Κι ο Ντέμης ο... κουκουλοφόρος, τον οποίον εξώθησε σε αποχώρηση όλο αυτό το νοσηρό περιβάλλον, σκέφτεται, λέει, να επιστρέψει στα διοικητικά της ΑΕΚ. Ναι, την πονάει την ομάδα του, αυτό ελάχιστοι το αμφισβητούν. Και είναι όλοι αυτοί που επιμένουν πως κάτι άλλο κρύβεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. «Υπάρχουν αλλότριοι σκοποί», εκτιμούν. Το γεγονός ότι και το 2004, όταν η ΑΕΚ βρισκόταν και πάλι στο χείλος του γκρεμού, είχε αναλάβει την προεδρία, το παραβλέπουν. Το ξεχνούν...

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags