Σε πολύ καλό κλίμα και με αρκετό κόσμο να βρίσκεται στις κερκίδες του Παγκρητίου σταδίου για να δει από κοντά τους διεθνείς (καθώς η προπόνηση ήταν ανοιχτή για τον κόσμο) έγινε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας πριν από το φιλικό της Τετάρτης με το Βέλγιο στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σε αυτήν έδωσε το παρών και ο Σοφοκλής Πιλάβιος με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να έχει πολύ καλή διάθεση.

 

Σχετικά με τα πλάνα του Φερνάντο Σάντος ο Πορτογάλος σκέφτεται να βάλει για πρώτη φορά κάτω από τα δοκάρια τον Καρνέζη. Δεξί μπακ θα είναι ο Τοροσίδης, τα δύο στόπερ οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος και αριστερό μπακ ο Χολέμπας.

Η τριάδα του κέντρου θα αποτελείται από τους Μανιάτη και Φωτάκη (ως αμυντικά χαφ) και τον Κατσουράνη λίγο πιο μπροστά τους. Δεξί χαφ θα είναι ο Σαλπιγγίδης, αριστερό ο Σαμαράς και στην κορυφή της επίθεσης ο Γκέκας.

Η αποστολή της Ελλάδας αποτελείται από τους: Τζόρβα, Καρνέζη, Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Χολέμπας, Σπυρόπουλο, Μανιάτη, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Φωτάκη, Μάκο, Φορτούνη, Σαμαρά, Σαλπιγγίδη, Γκέκα, Λυμπερόπουλο, Αθανασιάδη, Φετφατζίδη και Χριστοδουλόπουλο.

Πηγή: Gazzetta.gr