Η ΕΠΣΗρακλείου ώς διοργανωτής του αγώνα, έχει κάνει ότι περνούσε απο το χέρι της για να κινητοποιήσει τον κόσμο του νησιού, να μοιράσει εισιτήρια και να παρέχει την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στις αποστολές των ομάδων.

Ομως η προσέλευση του κόσμου θα κριθεί απο τις καιρικές συνθήκες. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου στο δείπνο που παρέθεση η Ενωση στην ταβέρνα "Εμινέ" το βράδυ της Τρίτης έδειξε αισιόδοξος.

Οπως είπε "οι καιρικές συνθήκες δεν είναι καλές αλλά το κρητικό κοινό είναι παντός καιρού και θα βοηθήσει όπως έχει κάνει και στο παρελθόν την Εθνική ομάδα".

Πράλληλα τόνισε ότι "τα παιδιά αυτά που φορούν το εθνόσημο είναι η μεγάλη ελπίδα για το ποδόσφαιρο μας και αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα γύρω απο αυτό".

"Παρών" και ο Βασσάρας

Το δείπνο της Ενωσης σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου, ήταν για τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Εθνικής απο το Ηράκλειο και την Αθήνα, αλλά και για στελέχη της ΕΠΟ που βρίσκονται στο Ηράκλειο.

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσε και ο υπεύθυνος ανάπτυξης της Ελληνικής διαιτησίας Κύρος Βασάρας ο οποίος βρέθηκε στο Ηράκλειο για το επιμορφωτικό σεμινάριο που έγινε την Τρίτη στο Παγκρήτιο σε συνεργασία με τον σύνδεσμο διαιτητών ποδοσφαίρου Ηρακλείου.

Ο κ.Βασσάρας έφτασε στην εκδήλωση συνοδευόμενος απο το μέλος του Δ.Σ. του ΣΔΠΗ Νίκο Συριγωνάκη, ενώ το "παρών" έδωσε και ο πρώην πρόεδρος του ΣΔΠΗ Μιχάλης Γαρεφαλάκης.

Παρόντα επίσης όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ.Για την παρουσία του Κύρου Βασσάρα ο Ν.Τζώρτζογλου, τόνισε ότι "είναι τιμή μας η παρουσία του". Χαιρετισμό απηυθυνε εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου και ο κ. Γιαννης Δροσίτης.

Κοντυλιές και ...μαντινάδες!

Ενώ απο τα επίλεκτα της βραδιάς, ήταν όταν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ έπιασε τη λύρα απο το κρητικό συγκρότημα και έδωσε ..ρεσιτάλ!Oι ...μαντινάδες και τα χειροκροτήματα απο όλους προς τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ έπεσαν βροχή!

Ενώ ακόμα και τα στελέχη της ΕΠΟ ενθουσιάστηκαν με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ που τον καλούσαν να συνεχίσει! Μπορεί ο Τζώρτζογλου να έχει κοντραριστεί με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, αλλά είναι βεβαιο ότι στην Ομοσπονδία έχει καλούς φίλους και υποστηρικτές!

Η βραδιά κύλησε όμορφα με την ευχή η Εθνική μας ομάδα να κερδίσει το φιλικό παιχνίδι με το Βέλγιο και ο καιρός να επιτρέψει ώστε ο κόσμος στο Παγκρήτιο να δημιουργήσει μια "ζεστή" ατμόσφαιρα για την εθνική μας ομάδα.

Πηγή: cretalive.gr