Facebook Pixel Ανοιχτό για 11άδα ο "Μπουμ"
| 2012-03-01 13:03:00

Ανοιχτό για 11άδα ο "Μπουμ"

Ανοιχτό για 11άδα ο "Μπουμ"

Ύστερα από δύο μήνες ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ επιστρέφει στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον Πορτογάλο να τον σκέφτεται για βασικό κόντρα στον ΠΑΟΚ, όμως τον... κρατάει η μεγάλη απουσία του Γάλλου από την δράση.

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ έχει επιστρέψει για τα καλά στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, δείχνει σε καλή κατάσταση και έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός δράσης για δύο μήνες.

Το γεγονός, όμως, ότι έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τις 4 Ιανουαρίου και την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό προβληματίζει τον Φερέιρα. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός βλέποντας τον Γάλλο σε καλή κατάσταση και με δεδομένο ότι μιλάμε για τον κορυφαίο αμυντικό αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ομάδας, σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να του δώσει φανέλα βασικού στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Εκτός από την άμυνα, άλλωστε, ο Μπουμσόνγκ βοηθάει και στην επίθεση με ήδη τρία γκολ στο ενεργητικό του στο φετινό πρωτάθλημα. Το μεγάλο διάστημα αποχής του, όμως, είναι αυτό που έχει βάλει σε δίλημα τον Φερέιρα. 

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags